Zebra kıyafetli misafirler, başkan vekilini şaşırttı

Fethiye Belediyesi'ni ziyaret eden zebra kıyafetli Litvanyalı ekip belediye personelini şaşırttı. Siyah beyaz parçalı çubuklu elbiseleri ile belediyey

  Fethiye Belediyesi ' ni ziyaret eden zebra kıyafetli Litvanyalı ekip belediye personelini şaşırttı . Siyah beyaz parçalı çubuklu elbiseleri ile belediyeye gelen ekibin , bir anda rengârenk olması ziyarete ev sahipliği yapan başkan vekilini şaşırttı .

Litvanya ' dan Türkiye ' ye 16 . asır uygarlıkları ile ilgili araştırma yapmak üzere gelen ekip , Fethiye Belediyesi ' ni ziyaret etti . Litvanya ' dan çeşitli meslek kuruluşlarından geldikleri öğrenilen 5 bayan 3 erkekten oluşan grup Belediye Başkan Vekili Alaaddin Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile görüştü .

Tekne ile çıktıkları bir aylık tarih gezisine Fethiye ' de devam ettikleri öğrenilen grubun , zebra kıyafetli elbiseleri ile gerçekleştirdiği ziyaret renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu . Belediye Başkan Vekili Alaaddin Yıldırım ' ın Fethiye ' yi tanıttığı sırada grubun yaptığı ani hareket başta başkan vekili olmak üzere herkesi şaşırttı . 8 kişilik Litvanyalı grup bir anda renk renk kapüşonlarını başlarına geçirdi . 3 kırmızı , 2 yeşil ve 2 sarı kapüşonla rengârenk olan Litvanyalıların bu davranışı Litvanya bayrağının renklerini temsil etmek için yaptıkları öğrenildi . Grup yetkilisinin bu açıklaması ilk anda ne olduğunu anlamayan belediye yetkililerini güldürmeye yetti .

Litvanya ' dan gelen ve değişik meslek dallarından uzmanların bulunduğu grubun , tekne ile hem tatil yapacakları , hem de bir ay boyunca Bodrum , Marmaris , Fethiye , Kaş ve Alanya ' da 16 . asır tarihi ve medeniyetleri ile ilgili araştırma yapacakları öğrenildi .