Sp Düzce İl Başkanı Selahattin Aydın:

Türkiye'nin genel durumu ile ilgili değerlendirme yapan Saadet Partisi (SP) Düzce İl Başkanı Selahattin Aydın Mecliste bulunan siyasi partilerin Türkiye'nin gündemi üzerinde oturup konuşma uzlaşma yerine kavga yolunu seçtiklerini ve bunun bir fayda sağlamayacağını söyledi

Sp Düzce İl Başkanı Selahattin Aydın:
Türkiye'nin genel durumu ile ilgili değerlendirme yapan Saadet Partisi (SP) Düzce İl Başkanı Selahattin Aydın Mecliste bulunan siyasi partilerin Türkiye'nin gündemi üzerinde oturup konuşma uzlaşma yerine kavga yolunu seçtiklerini ve bunun bir fayda sağlamayacağını söyledi.
SP Düzce İl yönetimi basın ile bir araya geldi. Toplantıda Türkiye'nin Saadet Partisine ihtiyacı olduğunu bir kez daha gördüklerini dile getiren İl Başkanı Aydın "Saadet Partisi Türkiye'de doğru yapılan işlere doğru diyebilen, yanlış olan işlere de yanlış diyen ama beraberinde de çözümü ortaya koyan tek siyasi parti. Çözüm üreten tek siyasi parti" şeklinde konuştu.
Aydın mecliste problemlerin ortaya konulduğunu fakat çözüm için hiç kimsenin bir şey üretmediğini belirterek "İktidar bildiğini okuyor. Muhalefette karşıyız diyor. Neye karşı oldukları veya karşı olmakla beraber çözüm olarak ortaya ne koyduklarını hiç bir zaman söylemiyorlar. "Türkiye'nin şu anda özellikle 31 Mayıs'tan bu yana ciddi manada PKK terörü ile ilgili yüz yüze olduğunu herkes biliyor. Çözüm olarak söylenen şey 'Davetin şekli şu muydu bu muydu? Biz o şekilde davet olursa gitmeyiz' iktidar partisi maalesef bu konuda çok yapıcı yaklaşmadığı için bir türlü oturup konuşulamıyor. Türkiye'de kan akıyor. Akan kanlara bakarsanız garibanların kanı tabi. Gariban çocuklar Güney Doğuda cepheye sürülüyor. Onların kanı üzerinden siyaset yapılıyor. Tabi bu hepimizi çok üzüyor. Şunu söylüyoruz. Bu sıkıntılar problemler belli çözüm yolunda ne yapacağımız oturup iktidardaki partimiz olsun diğer muhalefet partiler olsun veya meclis dışındaki partilerin oturup bu kanın nasıl duracağı konusunda tartışması lazım. Yoksa bir araya gelmemekle bu sorunların çözüleceğine biz kesinlikle inanmıyoruz. İşsizlik ve ekonomi ile ilgili sıkıntı büyük boyutta. Bunlarında oturup konuşulması lazım. Yani bu siyasetiyle Türkiye hiç bir yere varamaz. Bunu geçmişten bu güne kadar yaşadık."
Aydın, SP'nin vatandaşın sıkıntısını hep dile getirdiğini belirterek "SP Türkiye'de Genel başkanımızın ifadesi ile Türkiye'de herkesin sığınacak limanı oldu. Vatandaş çünkü arayış içinde aradığını ne iktidar da ne de muhalefette bulamıyor. Vatandaşın sıkıntısını dile getiren bir ses duyamıyor. Hep dile getiren saadet partisi" dedi.
Düzce'nin Türkiye'nin minimize edilmiş şekli olduğunu vurgulayan Aydın "Düzce'de de aynı şekilde işsizlik var ekonomide de sıkıntı var. Türkiye'nin sorunları belli aslında ekonomi, işsizlik memurun işçinin durumu ortada ama çözüm konusunda ne iktidar ne muhalefet üretemiyor. Düzce en genç ilimiz. Biz diyoruz ki ekonomide üretim ağırlıklı bir politika tercih lazım"
BÜYÜK KONGREYE DAVET
İl Başkanı Selahattin Aydın, 11 Temmuz 2010 Pazar günü kongrenin yapılacağını duyurarak "Bu kongre ile ayrıca seçimlere start vereceğiz. Ankara Atatürk kapalı Spor Salonunda yapılacak kongreye vatandaşlarımızı davet ediyoruz. 11 Temmuz 2010 Pazar sabah namazından sonra Cedidiye Caminin önünden kalkacak" dedi.