Abdülhey: Ne Messi ne Kaka en iyisi bizim Mesut

Yayınlandığı saatte Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban, futbol üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı. ...



Yayınlandığı saatte Türkiye'yi ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban, futbol üzerine çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sporla, özellikle futbolla oldukça ilgili olan Kenan Çoban, www.yazete.com'a verdiği röportajda Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı ile başarılı bir performans sergileyen gurbetçi futbolcu Mesut Özil'e övgüler yağdırdı. 2010 Dünya Kupası'nda sadece Mesut Özil'in yıldızının parladığını ifade eden Kenan Çoban, "Genelde Dünya Kupası'nın dünya futboluna kazandırdığı bir iki tane öne çıkan futbolcu mutlaka olur. Bu yıl da gurur duyduğumuz bir Mesut Özil var. Bugün Kaka'ya ve Messi'ye baktığın zaman golü yok. İnşallah Mesut daha da başarılı olur..." dedi.
Dünya Kupası'nda İspanya'yı desteklediğini dile getiren Çoban, "Maçlar başladığı zaman favori olarak İspanya'yı söylemiştim ama İspanya maçlarını izlediğim zaman ben niye İspanya dedim diye kendi kendime sordum ama birkaç maçtan sonra durumu biraz daha toparladılar." diye konuştu. Trabzonspor taraftarı olduğunu da açıklayan ve maçlarda 90 dakika tezahürat yaptığını anlatan başarılı oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben stadyumdaki atmosferi yaşamayı seviyorum. O coşkuyu yakalamak lazım. Ama gidip de bir maçı ben hayatta oturarak, çekirdek yiyerek izleyemem, kalkıp tezahürat yapacağım. Ama benim tek karşı geldiğim şey taraftarların kendi arasındaki saha içi ve saha dışı savaş. Keşke stadyumda kavgalar olmasa... Adamın on yaşında çocuğunu maça götürürken tiyatroya götürür gibi onu gönül rahatlığıyla götürebilmesi lazım."
Bursaspor'un Ertuğrul Sağlam ile haklı bir şampiyonluk kazandığını belirten Kurtlar Vadisi'nin sevilen karakteri Abdülhey, "Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'u şampiyon yapmasına çok sevindim. Çünkü hakikaten çalıştı. O fırsatların Beşiktaş'ta verilmediğini ben söylemiştim. Fırsat verildiği zaman bir takımı başarıya götürebileceğini hepimiz gördük. Bu Türk futbolu adına da müthiş bir olay." şeklinde konuştu.
SPOR SERVİSİ

Zaman