Anadolujet'in İkinci Merkezi Sabiha Gökçen İstanbul

Türk Hava Yolları (THY) tarafından icra edilen Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı ve varışlı yurt içi, yurt dışı uçuşları, 2 Ağustostan itibaren AnadoluJet tarafından gerçekleştirilecek.

  Türk Hava Yolları ( THY ) tarafından icra edilen Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı ve varışlı yurt içi , yurt dışı uçuşları , 2 Ağustostan itibaren AnadoluJet tarafından gerçekleştirilecek .
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada , AnadoluJet için Ankara Esenboğa Havalimanı ' ndan sonra ikinci bir uçuş merkezi olan Sabiha Gökçen Havalimanı sayesinde , yolcuların daha ekonomik fiyatlarla uçabilme şansını elde edeceği kaydedildi . Sabiha Gökçen Havalimanı ' nın ikinci merkez olarak İstanbul ' un hızlı ve ekonomik ulaşım ihtiyacına katkı sağlayacağı da belirtildi .
Açıklamada , 2 Ağustos itibariyle AnadoluJet tarafından icra edilecek olan Sabiha Gökçen çıkışlı ve varışlı yurt dışı hatlarının mevcut Stockholm-Arlanda , Kopenhag , Nahçıvan uçuşlarından sonra , Lefkoşa-Ercan , Amsterdam , Londra-Stansted , Moskova-Sheremetyevo ve yurt içi hatları ise mevcut Ankara-Esenboğa , Trabzon , Erzurum , Dalaman , Konya ve Bodrum-Milas ' dan sonra İzmir-Adnan Menderes , Antalya , Adana olacak .

06 . 07 . 2010 11 : 14 : 39