Quaresma Beşiktaş'ın beraberlik adetini bozamadı

Avusturya'nın Pongau bölgesinde Yeni sezona hazırlanan Beşiktaş Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımı ile karşılaştı. Beşiktaş'ın büyük transferi karşılaşmada takımını başarıya taşıyamadı. Beşiktaş, Quaresma'yarağmen Neftçi Bakü takımıyla berabere kalınca Beşiktaş taraftarının aklında soru işaretleri oluşmaya başladı.

Quaresma Beşiktaş'ın beraberlik adetini bozamadı
Avusturya'nın Pongau bölgesinde Yeni sezona hazırlanan Beşiktaş Azerbaycan'ın Neftçi Bakü takımı ile karşılaştı. Beşiktaş’ın büyük transferi karşılaşmada takımını başarıya taşıyamadı. Beşiktaş, Quaresma’yarağmen Neftçi Bakü takımıyla berabere kalınca Beşiktaş taraftarının aklında soru işaretleri oluşmaya başladı.


• SARI KARTLAR: Hilbert, İbrahim Üzülmez (Beşiktaş), Georgiyevski, Malikov (Neftçi Bakü)

• BEŞİKTAŞ: Rüştü H (Dk. 46 Hakan HH), Erkam H (Dk. 46 Erhan HH), İbrahim Toraman HH (Dk. 46 Sivok HH), Zapotocny H (Dk. 46 Ferrari HH), İsmail H (Dk. 46.İbrahim Üzülmez HH, Ali HH (Dk. 46 Hilbert HH), Fink H (Dk. 46 Nihat HH), Uğur HH (Dk. 46 Ernst HH), Tabata HH (Dk. 46 Delgado HH), Quaresma HH (Dk. 46 Erkan H), Nobre H (Dk. 46. Bobo HH)

• NEFTÇİ BAKÜ: Garibauskas HH, Malikov HH, Silva HH (Dk.78 Narimanov HH), Georgiyevski HH, Guliyer HH, (Dk. 46 Abdullayer HH), Bakhshiyev HH, Musaynar HH, Abishev HH, Guliyev HH, Abdullayev HH (Dk. 46 İmamverdiyev H), Guluzade HH (Dk. 46 Carlos H)

Kartal borsada küme düşürüldü

Beşiktaş Futbol Yatırımları yılın ilk üç ayında zarar ederken, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda 100 endeksinden çıkarıldı. İşlem hacmi düştüğü için koddan çıkartılan Beşiktaş hisseleri önceki günden itibaren endekse dahil edilmemeye başladı. Bilançoya göre şirketin yılın ilk üç ayında zararı yüzde 131 artarak 11 milyon liradan 27 milyon liraya yükseldi. Şirketin yıllık zararı ise 221 milyon lirayı buldu. Beşiktaş hisseleri ise son bir yılda yüzde 20 oranında değer yitirdi.

Ozan: Gönlüm BEŞİKTAŞ’ta

Bursasporlu Ozan İpek, Beşiktaş’ta oynamak istediğini açıkladı. “haber1903” sitesine konuşan yıldız futbolcu, “Ben Beşiktaş Kulübü’nde oynamak istiyorum. İlk başlarda Bursaspor’da kalma planlarım vardı. Fakat daha sonra kararımı değiştirdim ve Beşiktaş’ta oynamak istediğimi de yöneticilere bildirdim. Beşiktaş bu yıl çok güçlü bir kadro kurdu. Quaresma transferi çok büyük bir olay. Bence bu sezon şampiyonluğun en büyük favorilerinden birisi Beşiktaş. Ertuğrul Sağlam hocam izin verdiği an Beşiktaş’tayım” dedi.