Galatasaray'da Yeni Transferler Sahada İstanbul

Galatasaray futbol takımı, 2010-2011 sezonu hazırlıklarına başladı.

  Galatasaray futbol takımı , 2010-2011 sezonu hazırlıklarına başladı .
Florya Metin Oktay Tesisleri ' nde , teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına ve taraftarlara açık gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanında sarı-kırmızılı futbolcular , kondisyon çalışması yaptı .
Antrenman öncesinde sağlık taraması için futbolculardan kan örnekleri alınırken , daha sonra bir grup oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek üzere Medical Park Hastanesi ' ne gitti . Kalan futbolcular ise koşular ve top çalışmalarıyla kondisyon yüklemesi yaptı .
Sıcak havada yapılan antrenmanda futbolcular , verilen aralarda bol bol su içerek serinlemeye çalıştı .

-YENİ TRANSFERLER-

Galatasaray ' da yeni transferler Ali Turan , Serdar Özkan , Çağlar Birinci , Mehmet Batdal ile Musa Çağıran , sarı-kırmızılı forma altında ilk antrenmanlarına çıktılar .
Bu arada geçen sezonun devre arasında Eskişehirspor ' a kiralık olarak giden Aydın Yılmaz da takımdaki yerini aldı .
Ayrıca teknik direktör Rijkaard , A2 takımı futbolculardan Anıl Dilaver , Cumhur Yılmaztürk , Caner Öztel , Sinan Osmanoğlu , Emirhan Ergün , Çetin Güngör ve Ahmet Kesim ' i de yeni sezon çalışmaları kapsamında takıma aldı .
2010 Dünya Kupası ' nda oynayan ülkelerinin milli takımlarında yer alan Elano Blumer , Abdul Kader Keita ve Lucas Neill antrenmana katılmazken , bu oyuncuların Hollanda kampında takıma katılacakları belirtildi .

-TARAFTARLARDAN , ÜSTÜNEL LEHİNE TEZAHÜRAT-

Galatasaray ' ın yaptığı sezonun ilk antrenmanını kalabalık bir taraftar grubu takip etti .
Taraftarlar , kulüp başkanı Adnan Polat ' ın da son bölümünü izlediği antrenmanda Haldun Üstünel lehine , ' En büyük transfer Haldun Üstünel ' , ' Sportif direktör Haldun Üstünel ' , ' Adnan başkan duy sesimizi Üstünel ' i getir bize ' şeklinde tezahüratta bulundu .
05 . 07 . 2010 14 : 00 : 53