Bursaspor Dardanele 5 Tane Attı...
Önümüzdeki hafta Süper Kupa maçında Trabzonspor'la karışlaşacak Bursaspor, son özel maçında Çanakkale Dardanelspor'u 5-0 yenerek moral buldu.

İkinci yarıda rakibin üzerine daha fazla giden Bursaspor, ikinci yarıda oyuna giren Muhammed Demir'in 2, İsmail Haktan Odabaşı ve Ivankov'un golleriyle farkı 5'e çıkardı. Trabzonspor ile yapılacak Süper Kupa maçı öncesi alınan farklı galibiyet taraftarları da mutlu etti.
YENİ İMZALAR KAPIDA
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Avusturya kampında yaşadıkları gol sıkıntısını bu maçta üzerlerinden attıklarını belirterek, "İyi bir antrenman maçı olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımın performansından bu maçta memnun kaldım. Takımın durumunu gördük, gençler son kez kendilerini gösterme şansı buldu. Eksiklerimizi giderdik." dedi.
Transfer çalışmalarına değinen Sağlam, "Yapacağımız transferler yerli de olabilir, yabancıda olabilir. Şuan transfer dönemini ne zaman kapatacağımız belli değil. Önümüzdeki Pazartesi gününe kadar 2 oyuncuya imza attırmayı düşünüyoruz." diye konuştu.
SAHA: Özlüce Tesisleri
HAKEMLER: Süreyya Temel , Nurdan Temel, Sercan Temel
BURSASPOR İLK YARI: Ivankov, Ömer, Ali, İbrahim, Vederson, Ergiç, Kirita, Volkan, Ozan İpek, Batalla, Turgay
BURSASPOR İKİNCİ YARI: Yavuz, Anıl, Serdar, Mustafa Keçeli, Muhammed Demir, İsmail Haktan Odabaşı , Sercan Yıldırım
Ç.DARDANEL: Ferhat, Mehmet Ali (Dk.23 Oğuzhan), Yavuz, Murat, Sakıp, Özgür(Dk.23 Murat Akçay ), Samet, Kerem, Deniz, Koray, İlyas
GOLLER: Dk.19 Turgay, Dk.58 Ivankov (P), Dk.60 Muhammed Demir, Dk.75, İsmail, Dk.87 Muhammed (Bursaspor)
