Bursaspor’un üçüncü Arjantinlisi imza attı - SPOR

Arjantin’in Racing Clup ve Avellaneda takımından transfer edilen Hector Damian Steinert, Bursaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.


Arjantin’in Racing Clup ve Avellaneda takımından transfer edilen Hector Damian Steinert, Bursaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Özlüce Tesisleri’nde açık alında antrenman sahasında gerçekleştirilen imza törenine Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, yöneticiler ve kalabalık bir taraftar topluluğu katıldı. Arjantinli Hector ile 3 yıllığına anlaşmaya vardıklarını ifade eden Mesut Mestan 24 yaşındaki forvetin gelecek vadeden başarılı bir futbolcu olduğunu söyledi. Mestan, “Hector’un Bursaspor’da başarılı olacağına inanıyoruz. Takımımıza katkı sağlamasını düşünüyoruz.

Bursaspor’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor, transferler sürecek.” diye konuştu. Hector ile Bursaspor’a gelmesinde emeği geçen teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yöneticilere teşekkür etti. Yeşil - beyazlı takımın çok iyi bir ekip olduğunu dile getiren genç forvet, “Daha önceki takımımda şampiyonluk yaşamıştım. Şampiyon bir takıma geldiğim için çok mutluyum.” dedi. Bir soru üzerine takımda Arjantinli futbolcuların bulunmasını avantaj olarak nitelendiren Hector, diğer Arjantinli futbolcularla birlikte başarı için çalışacaklarını kaydetti.

Hector, taraftarların tezahüratları altında kendisini 3 yıllığına Bursasporlu yapan sözleşmeye imza attı. Daha sonra taraftarların yanına gidip tek tek tokalaşan Hector, onlarla fotoğraf çektirdi.


Star Gazete