Atacağım gollerle Türk Milli Takımı'na seçilmek istiyorum

Beşiktaş yönetiminin yabancı transferinde iyi bir iş çıkardığını belirten Mert Nobre, yeni arkadaşlarının başarılı olmasını kanatlardan yapacakları desteğe bağladı. Geride ...

 

Beşiktaş yönetiminin yabancı transferinde iyi bir iş çıkardığını belirten Mert Nobre , yeni arkadaşlarının başarılı olmasını kanatlardan yapacakları desteğe bağladı . Geride kalan sezonda iyi bir performans ortaya koyamadığını itiraf eden yıldız futbolcu , hedefinin Beşiktaş ' ta başarıyı yakalayıp , Milli Takım ' a yükselmek olduğunu söyledi .

Yeni sezona Avusturya ' nın Pongau bölgesinde hazırlanan Beşiktaş ' ın Brezilya kökenli oyuncusu Mert Nobre , takıma yeni katılan futbolcuların başarı reçetesini açıkladı . Yönetimin bu transferleri gerçekleştirerek mükemmel bir işe imza attığını belirten Nobre , " Yabancı bir futbolcu olarak yeni transfer edilen arkadaşların neler hissettiklerini anlayabiliyorum . Uyum sürecini tamamlamaları için kendilerine yardımcı olacağız . Kanatlarda oynayan arkadaşlardan yardım gelmesi halinde çok daha başarılı olacağız . Çünkü golcüler olarak bizler , ileride yalnızlaştığımız zaman kalabalık rakip savunmaya karşı etkisiz kalıyoruz . " dedi .
Geçen sezon bazı sebeplerden dolayı iyi oynayamadığını hatırlatan golcü oyuncu , " Önümüzdeki sezon başarılı olacağıma inanıyorum . Geçen yıla oranla takım olarak daha iyi olacağız . Beşiktaş ' ta sergileyeceğim performansla A Milli Takım ' a seçilmek istiyorum . " ifadelerini kullandı . Türkiye ' nin Dünya Kupası ' nı kazanacak potansiyeli olduğunu da savunan Nobre , Türkiye ' de çok sayıda genç yetenek bulunduğunu , ancak altyapıdan gelen gençlerin yabancıların çokluğu nedeniyle fazla şans bulamadığını anlattı . Nobre , Türkiye ' de gençlerin önünün açılması için de yeni kuralların konulması gerektiğinin altını çizdi . Aldığı ücret konusunda basında çıkan haberlere de değinen Nobre , devam eden bir kontratı bulunduğunu , kazancını hak etmek için sahada işini yaptığını , bunun haricindeki soruların yöneticilere sorulması gerektiğini belirtti . Dünya Kupası ' nda Brezilya ' nın final oynayacağını söyleyen Nobre , bu konuda yanıldı .
Beşiktaş ' ın rakibi Nefchi Bakü
Yeni sezon öncesi Avusturya ' da kamp yapan Beşiktaş ilk hazırlık maçında bugün Azerbaycan ' ın Nefchi Bakü takımıyla karşılaşacak . Yeni transferler Quaresma ve Hilbert ' in de forma giyeceği müsabaka , Bischofshofen Stadı ' nda oynanacak ve saat 19 . 00 ' da başlayacak . Teknik Direktör Schuster ' in , UEFA Kupası ' nda oynayacakları Vikingor maçı öncesi bugünkü karşılaşmada kafasındaki 4-2-3-1 ve 4-4-2 sistemini denemesi bekleniyor .
Schuster ' in gözdesi Raul
Portekizli Ricardo Quaresma ve Alman Hilbert ' le güçlenen Beşiktaş ' ta , teknik direktör Schuster forvete takviye istedi . Alman teknik adamın yönetime sunduğu isim ise Jose Mourinho ' nun Real Madrid ' in başına geldikten sonra kadroda düşünmediği Raul Gonzalez . Başkan Yıldırım Demirören , deneyimli çalıştırıcının bu teklifine olumu cevap vererek , en kısa sürede transfer çalışmalarına başlayacaklarını söyledi .
Kartal , Maradona ' yı reddetmiş
Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışına çıkan Beşiktaş ' ın gündemine Schuster ' den önce Arjantin ' in hocası Maradona ' nın geldiği ortaya çıktı . Siyah-Beyazlıların , teknik direktör arayışlarını sürdürdüğü dönemde menajerlerin Arjantinli teknik adamı Siyah-Beyazlılara önerdiği , yönetimin ise bu teklifi reddettiği belirtildi . Maradona ' nın kabul görmemesinin sebebi ise yaşam biçimi .

Zaman