Sakarya'daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 9 Kişi Topraga Verildi

Sakarya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 1'i bebek 9 kişi, İstanbul'da toprağa verildi.

Sivas'tan İstanbul'a giden Mustafa Arslan idaresindeki 34 FP 2894 plakalı minibüs, TEM otoyolu Alancuma Gürpınar tesisleri yakınlarında Mahmut Keskin yönetimindeki 71 DN 107 TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i bebek 9 kişi hayatını kaybetmişti.
Kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü Mustafa Arslan, eşi Elif Arslan, çocukları İrem, Ali Osman Arslan ile Zeynep Derdiyok, Hasan Hüseyin Derdiyok ile Şerife Bera Derdiyok, Kağıthane Çeliktepe Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine araç sürücü Mustafa Arslan'ın ağabeyi Yahya Arslan, babası Ali Arslan, ablası Fatma Arslan ile Zeynep Derdiyok'un eşi Cengiz Derdiyok ile çok sayıda yakınları katıldı. Aynı kazada yaşamını yitiren iki ailenin
7 ferdi için yine aynı camide cenaze namazları toplu şekilde kılındı. Yakınlarının ve sevenlerinin gözyaşları arasında omuzlara alınan cenazeler, daha sonra son yolculuklarına uğurlandı.
Aynı minibüste hayatını kaybeden Emine Irmak (15) ve Emirhan Irmak (9) için Ümraniye'deki Sahrayı Kebir Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, ailesi, yakınları ve çok sayıda sevenleri katıldı. Burada kılınan öğlen namazının ardından Emine ile Emirhan Irmak'ın cenazeleri omuzlar üzerinde taşındıktan sonra Hekimbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.