Beşiktaş, Guti'ye İnönü'de imza attırdı

Beşiktaş, İspanyol futbolcu Guti Herhandez ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Beşiktaş İnönü Stadı'nda taraftarlara açık şekilde yapılan imza tören

Beşiktaş, İspanyol futbolcu Guti Herhandez ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Beşiktaş İnönü Stadı'nda taraftarlara açık şekilde yapılan imza törenine yıldız futbolcunun yanısıra Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreni öncesinde Guti, taraftarların yanına giderek şov yaptı. Sözleşme töreni öncesinde Hatay'da şehit olan polisler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Başkan Demirören, İspanya'da Real Madrid gibi bir takımda 14 yıl oynamış ve bu takımın kaptanlığını yapmış Guti'yi takıma kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Guti artık bugün Beşiktaşımızın başarısı için ter dökecek. Türkiye'de şampiyonluğu, Avrupa'da UEFA Kupası'nı hedefliyoruz. Guti camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonra iş taraftarlarda" diye konuştu.

GUTİ: BURADA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM

İspanyol futbolcu da, Beşiktaş'ta olmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu söyledi. Beşiktaş taraftarının önünde olmasında büyük emeği olan Başkan ve yöneticilere teşekkür eden yıldız futbolcu, "Burada olmaktan mutluyum. Benim için bu formayı giymek büyük bir onur. Böyle bir taraftarın önünde oynamak benim için bir rüya. Bu sezon Türkiye şampiyonluğu için mücadele edeceğiz. Gelecek yıl da Şampiyonlar Ligi için yine burada olacağız. Beni böyle burada karşıladığınız için herkese teşekkür ediyorum" dedi. İmza töreninin bitiminde İspanyol futbolcu, taraftarları selamlayarak onlara üçlü çektirdi.

İmza törenine stattan yapılan anonsta 20360 taraftarın geldiği belirtildi.