Kırımlı Öğrenciler Dumlupınar Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Ukrayna Devleti'ne bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'nde bulunan Kırım Mühendislik ve Pedagoji Üniversitesi Türkoloji ve Tarih Bölümleri'nin başarılı öğrencileri, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof

Kırımlı Öğrenciler Dumlupınar Üniversitesi'ni Ziyaret Etti
Ukrayna Devleti'ne bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'nde bulunan Kırım Mühendislik ve Pedagoji Üniversitesi Türkoloji ve Tarih Bölümleri'nin başarılı öğrencileri, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Önce'yi makamında ziyaret etti. Konuk öğrenciler, ziyaret sırasında üniversiteyi gezme imkanını da buldular.
Kırım Özerk Cumhuriyeti'nde yer alan Kırım Mühendislik ve Pedagoji Üniversitesi'nin Türkoloji ve Tarih Bölümleri'nde eğitim-öğretim gören başarılı öğrencilerden oluşan 11 kişilik bir grup öğrenci Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin davetlisi olarak, 15 günlük yaz stajı eğitimi almak üzere Kütahya ve Dumlupınar Üniversitesi'ni ziyaret etti.
DPÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ İLK KEZ ULUSLARARASI DÜZEYDE BİR ÖĞRENCİ GRUBUNA EĞİTİM VERECEK
Halen Dumlupınar Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olan ve iki yıldır Başbakanlık tarafından Kırım'a misafir öğretim görevlisi olarak görevlendirilen Dr. Hacı Murat Arabacı'nın girişimleri ve Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Torun'un yönetiminde gerçekleştirilen organizasyon çerçevesinde bu yıl ilk kez ülkemizi ziyaret eden Kırım'lı öğrenciler, hem Türkiye'yi hem de Kütahya'yı tanıma imkanını bulurken, Dumlupınar Üniversitesi'nin uluslararası tanıtımına katkı sağladılar.