Çintimar, Müsiad'ı Konuk Etti

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, MÜSİAD Erzurum Şubesi Yönetimi ve üyelerinin onuruna kahvaltı verdi. Toplantıda Erzurum için herkesin güç birliği yapması gerektiği savunuldu.

Çintimar, Müsiad'ı Konuk Etti
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, MÜSİAD Erzurum Şubesi Yönetimi ile üyelerinin onuruna önceki gün Kayak Eğitim Kamp Merkezi'nde Kahvaltı verdi. Oldukça neşeli bir ortamda geçen kahvaltıda Erzurum'un gündemindeki konular konuşuldu. Kahvaltıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Mustafa Güvenli, Erzurum'un ekonomik anlamda daha ileri gitmesi için herkesin güç birliği içinde el ele verip, çalışması gerektiği savunulurken, Erzurum müşterekinde herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiği belirtildi.
GÜVENLİ'DEN TEŞEKKÜR
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ın kendileri için yapmış olduğu jestten dolayı teşekkür eden MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Mustafa Güvenli, Erzurum'da spora yön veren bir kurumun kendilerine göstermiş olduğu ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Güvenli, "Kurumlarla, sivil toplum kuruluşları arasında birlik beraberlik çok önemli. Bizim hepimizin gayesi ve hedefi Erzurum'u daha ileriye götürmektir. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar'da Erzurum'da fedakarca bir biçimde oldukça başarılı çalışmalara ve hizmetlere imza atmıştır, kendisini kutluyoruz. Böylesi bir güzel ortamı sağladığı içinde kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.
HİZMETLERİMİZ SÜRECEK
Kahvaltılı toplantıya iştirak eden MÜSİAD Yönetimi ve yöneticilerine teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, "Erzurum'da kurum ve kuruluşların müdürleri olarak şehrimizin sanayicilerine, işadamlarını ve esnafına gerekli yakınlığı göstermek zorundayız. Erzurum'un özellikle hayvancılık, turizm ve sporda kalkınması gerekir. İlçeleri ve köyleri ile birlikte nüfusu 800 bini bulan Erzurum'da köylerin ve ilçelerin hayvancılığa daha fazla önem vermesi gerektiğini düşünüyorum, şehir merkezinin ise turizm ve spora daha büyük önem vermesi ve buna göre yatırım yapması gerekir" diye konuştu.