AK Parti Eskişehir teşkilatı Başbakan'a hazırlanıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 6 Ağustos günü Eskişehir'e geleceğinin belli olmasından sonra, miting hazırlıklarını konuşmak için AK Parti İl Yürütme Kuru

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 6 Ağustos günü Eskişehir'e geleceğinin belli olmasından sonra, miting hazırlıklarını konuşmak için AK Parti İl Yürütme Kurulu üyeleri, başkanlar, belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Salih Koca başkanlığında Roof Garden Otel'de bir araya geldi.

Toplantı sonrasında yapılan hazırlıklar hakkında bilgi veren AK Parti Eskişehir İl Başkanı Salih Koca, "Bu toplantımızda Başbakan'ımızın 6 Ağustos Cuma günü saat 17.00'de ilimizde yapacağı miting için hazırlıkları görüştük. Genel Başkan'ımız ve Başbakan'ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 6 Ağustos Cuma günü saat 17.00'de ilimizde düzenleyeceğimiz mitingte Eskişehirli hemşerilerimiz ile buluşacaklar. 12 Eylül günü Türkiye için çok önemli bir sınav olan referandumla ilgili Başbakan'ımızın katılımları ile ilimizde gerçekleştireceğimiz mitingte evetler ile donatacağımız böylesi güzel bir güne tüm Eskişehirliler davetlidir." dedi.

Toplantıda bulunan AK Partili belediye başkanları, ilçe ve belde başkanları istişare toplantısı sonrası Eskişehir'in 14 ilçesine, 390 köyüne, 750 bin Eskişehirliye her birine tek tek ulaşacak, kendilerine en açık, en anlaşılır şekilde değişikliklerin ne olacağını anlatacaklarını ifade etti.

İl Başkanı Salih Koca başkanlığında yapılan istişare toplantısında İl Teşkilat Başkanı Battal Eryılmaz, Yerel Yönetimler Başkanı Nevzat Önder, Mali İşler Başkanı Behzat Büyükdereci, Tanıtım Medya Başkanı Süleyman Reyhan, SKM Başkanı Selahattin Çinar, Koordinatör Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Odunpazarı İlçe Başkanı Coşkun Şengün, Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, belediye başkanları ve AK Parti ilçe başkanları hazır bulundu.