Yemeği birkaç dakikada pişirip, iftara hazır tutuyor

Sektörünün önde gelen markalarından Sinbo, ekmek yapma makinesi ve Digicook yemek makinesini tüketicinin beğenisine sunuyor. Ürünleriyle ekmeği ve yem

Sektörünün önde gelen markalarından Sinbo, ekmek yapma makinesi ve Digicook yemek makinesini tüketicinin beğenisine sunuyor. Ürünleriyle ekmeği ve yemekleri kısa bir sürede ısıtmaya ve iftar vaktine kadar taze tutmaya imkan tanıyor.

Sinbo SCO 5006 Yemek Makinesi, üzerinde bulunan düğmelerle kullanıcılarını yönlendiriyor. Yemeği otomatik olarak birkaç dakika içinde pişiriyor. 15 dakikada çorba, 25 dakikada et yemeği, 9 dakikada da balık buğulama tek tuşla hazır hale geliyor. Sinbo Yemek Makinesi'nin 8 saate kadar sıcak tutma özelliğinin yanında 2 saate kadar da programlanabilir geciktirme fonksiyonu bulunuyor. Böylece yemekler taze tutulup iftarda servis edilebiliyor.

SBM-4705 Ekmek Yapma Makinesi ile hem ekmek hem reçel hem de unlu mamulleri yapan Sinbo ekmek makinesi bütün bunları tek bir tuşla yapıyor. Ekmeği iftar ve sahur için ısıtıyor.