Sinop'ta Bir Yılda 209 Halk Eğitim Kursu Açıldı

Sinop Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ayşe Keskin, Sinop'ta 2009-2010 öğretim yılında toplam 209 kurs açıldığını söyledi.

Kurum çalışmaları hakkında bilgi veren Sinop Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşe Keskin, bir çok branşta kurs açtıklarını belirterek, kursların günlük yaşamda kalite ve verimliliği de arttırdığını kaydetti. Ayşe Keskin, "Merkezimizde 2009-2010 öğretim yılında 52 meslek, 104 sosyal ve kültürel, 53 okuma-yazma olmak üzere toplam 209 adet kurs açıldı. Bu kurslara 4 bin 175 kursiyer katıldı. Ayrıca, 674 ilköğretim, 800 lise ve 95 meslek lisesi olmak üzere toplam bin 569 açık öğretim öğrencimiz mevcut.
Anasınıfımız ise göz bebeğimiz. Bu hizmetimizdeki farklı bir heyecanımız. İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği halinde yapılan halk sağlığı eğitimleri, spor kursları, sanatçılarımızla müzik kursları hizmet kervanımızın saygıdeğer halkımızla buluştuğu hoş çalışmalar. Sinop Merkez Halk Eğitim Merkezi çalışmalarında farkındalık, kalite ve verimlilik oluşturarak bu güzel ilimizi eşsiz vatanımızın nadide coğrafyasında ayrıcalıklı bir konuma yerleştirmek, her geçen süre çıtamızı yükseltmek temel
hedefimiz" diye konuştu.