Hiç kimse sonradan pişman olacağı sözler söylemesin

Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş "Sözler unutulur, yolumuza devam ederiz" dedi. Birliktelik mesajı veren Kurtulmuş, Necmettin Erbakan ile görüşebileceğini açıkladı. Ama oğlu Fatih Erbakan'a ise sert çıktı.

Hiç kimse sonradan pişman olacağı sözler söylemesin
"Benden büyük olan küçük olan herkese tavsiyem: Hayat sadece politikadan ibaret değil, hiç kimse sonradan pişman olacağı sözler söylemesin. Herkes saygılı davransın..." Bu sözler Fatih Erbakan'a.

Saadet Partisi lideri, beyaz liste-yeşil liste kavgasını anlattı, Erbakan'ın evine giderek, yeşil listeyi kabul ettiği iddiasının doğru olmadığını söyledi.

Kurtulmuş'a göre olaylı kongre geride kaldı.

Numan Kurtulmuş, "Erbakan kanadının olağanüstü kongre için imza toplamaya başladığı iddiası için ise ne evet dedi, ne de hayır" dedi.

Ama iki kanat arasında ortayolu bulmak için Recai Kutan'ın devrede olduğu mesajını verdi, "Sözler unutulur, yolumuza devam ederiz" diye konuştu.

Hatta Necmettin Erbakan ile de görüşebileceğini açıkladı. Ama bunu söylerken de uyarıda bulundu:

"Görüşmedim ama görüşürüz, büyüğümdür. Kim bu liste tartışmalarıyla partinin önünü tıkarsa çok net söylüyorum ki Türkiye’nin geleceğine haksızlık yapmış olur."

Şevket Kazan, Oğuzhan Asiltürk gibi partinin 'ak saçlılar' olarak bilinen isimleri için hayata geçirilecek formül ise Yüksek İstişare Kurulu üyeliği.

SP lideri, "Partimizde bu danışma kurulunda hizmet edecek olan büyüklerimiz için oda hazırladık" şeklinde konuştu.

Ve Zaman yazarı Ali Bulaç'ın köşesinde yeralan bir senaryo. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'ne çıkması durumunda, yerine geçebilecek isimler arasında Numan Kurtulmuş'un da yer aldığı iddiası...

Numan Kurtulmuş, "Bu tamamen bir spekülasyon" dedi.

Vatan