Boluspor iki oyuncu daha transfer etti

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, iki oyuncuyu daha renklerine bağladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen törende, Mersin İdmanyurdu forması giyen

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, iki oyuncuyu daha renklerine bağladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen törende, Mersin İdmanyurdu forması giyen Caner Ağca ve Giresunspor'da oynayan Sefa Aksoy resmi imzayı attı.

Törene, Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semercioğlu ve yöneticiler katıldı. Başkan Emin Semercioğlu, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, "Bu iki genç kardeşimle Boluspor'un hedefe yürüyeceğini düşünüyorum. Boluspor nokta transferlerle yoluna devam edecektir." dedi.

Caner Ağca ise Boluspor'un Türkiye'de ismi duyulan ve her zaman iyi anılan bir kulüp olduğunu söyledi. Ağca, hedeflerim için burada olduğunu belirterek, "Boluspor camiasında hedefi aynı. Bu ortak noktada başarılı olacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

21 yaşındaki orta saha oyuncusu Sefa Aksoy da Boluspor'da olmanın kendisi için gurur verici olduğuna vurgu yaptı. Aksoy, şunları söyledi: "Boluspor'da olmak benim için gurur verici. Levent hocamla ikinci yılımı yaşayacağım. Boluspor'un hedefi büyük. Bu yolda forma giymek ve elimden geleni yapmak istiyorum."

GÖLCÜK'TE PİKNİK

Boluspor, ayrıca yeni sezona kendi tesislerinde antrenman yaparak hazırlanıyor. Yoğun geçen kampta futbolcuların birbirleriyle kaynaşması ve stres atmak için Gölcük Tabiat Parkı'nda piknik düzenlendi. Futbol Şube Sorumlusu Nedret Yıldız, Genel Menajer Muharrem Demirel, Teknik Direktör Levent Eriş, yardımcıları ve futbolcular, gölün etrafında yürüyüş yaptı. Pikniği katılanlar, gölün kenarında mangalda hazırlanan etlerden yedi.