Süper Loto 1 Temmuz çekilişi yapıldı

Milli Piyango İdaresi'ce düzenlenen Süper Loto şans oyununun 1 Temmuz çekilişi gerçekleştirildi.

Süper Loto 1 Temmuz çekilişi yapıldı
  Milli Piyango İdaresi Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nce dü ; zenlenen 01 . 07 . 2010 tarihli Sü ; per Loto oyununun sonuç ; ları belli oldu . 1 Temmuz 2010 tarihli Sü ; per Loto ç ; ekilişinde kazandıran numaralar belli oldu .

İşte şanslı numaralar ; 10 19 25 32 37 44

Sü ; per Loto ' nun 123 . haftasında 6 bilen ç ; ıkmadığından dolayı , dağıtılan ikramiye miktarı az oldu . Sü ; per Loto ' nun 123 . haftasında toplamda 1 ( bir ) milyondan fazla ikramiye dağıtılmış oldu .

Sü ; per Loto ç ; ekişilinde kazanılan hasılattan ise , Tü ; rkiye ' nin tanıtımı , Ç ; ocuk Esirgeme Kurumu , Olimpiyat Oyunları , Savunma Sanayi ile Yü ; ksek Ö ; ğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna 1 milyon 269 bin 51 lira 42 kuruş , KDV olarak 839 bin 906 lira 54 kuruş , Şans Oyunları Vergisi olarak da 470 bin 19 lira 5 kuruş aktarılacak

SÜ ; PER LOTO ' NUN TÜ ; YOSU VAR MI?

Mevsimlere , aylara gö ; re ç ; ıkan sayıların eşleştiği ya da farklılaştığını yazanlar olsa da ertesi dö ; nemde bunun tekrarlanacağının hiç ; bir garantisi bulunmuyor . Bazı sayılar nedense ç ; ok ç ; ıkıyor , kimileri de daha az . Bu sayı seç ; iminde bir veri olabilir fakat şunu da unutmamalı ki , sayılar ç ; ekilişlerde hiç ; bir zaman sıraya durmazlar . Orada adalet ve eşitlik yoktur . Her ç ; ekilişte tü ; m sayılar aynı ç ; ıkma şansına sahiptir

SÜ ; PER LOTO NASIL OYNANIYOR?

Sü ; per Loto , Milli Piyango İdaresi tarafından dü ; zenlenen , katılımcıların 1&ndash ; 54 sayı kü ; mesi iç ; inden ç ; ekilişle belirlenecek olan 6 , 5 , 4 ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ' oyun ' olarak da ifade edilen şans oyunu olarak tanımlanmıştır .

Ç ; ekiliş ise ö ; zel ç ; ekiliş kü ; resi kullanılmak suretiyle oyun planına gö ; re dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir . Ç ; ekilişler İdarece belirlenecek gü ; n ve saatte gerç ; ekleştiriliyor .

İkramiyelerin ö ; denmesinde yetkileri dâ ; hilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yü ; kü ; mlü ; .
İkramiyelerin , bayiler ve Şubelerce ö ; denme sü ; releri idarece belirlenir . İkramiyeler , ç ; ekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geç ; tikten sonra zaman aşımına uğruyor .
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte , tahrif edilmiş , yırtılmış , zaman aşımına uğramış , iptal edilmiş biletlere ikramiye ö ; denmiyor . Bir bilete ikramiye ö ; denebilmesi iç ; in en az ç ; ekilen sayılar , barkot , bilet gü ; venlik numarası ve arka yü ; zü ; ndeki bilet seri numarasının aç ; ık şekilde okunması gerekiyor .

Sü ; per Loto 6/54 ç ; ekilişleri 25 Ekim 2007 tarihinden itibaren TRT 1 kanalından her Perşembe canlı olarak gerç ; ekleştiriliyor ve bü ; yü ; k ikramiyeyi kazanan olmadığı sü ; rece diğer haftalara devrediyor .

İKRAMİYENİZİ NEREDEN ALACAKSINIZ?

( 3 ) ve ( 4 ) bilenlere , ikramiyeleri Loto bayilerinden ,
( 5 ) bilenlere , ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden ,
( 6 ) bilenlere ise , ikramiyeleri MPİ Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; tarafından ö ; deniyor .