Cizre'de Çatışma: 1 Terörist Ölü, Bir Terörist Sağ Ele Geçirildi

Şırnak'ın cizre ilçesinde BDP'nin düzenlediği basın açıklamasını takip eden Çevik Kuvvet polislerinin Emniyet Müdürlüğü'ne dönüşü sırasında Konak Mahallesi Cizre köprüsü mevkiinde eylem hazırlığındaki 2 terörist ile polisler arasında çatışma çıktı

  Şırnak ' ın cizre ilçesinde BDP ' nin düzenlediği basın açıklamasını takip eden Çevik Kuvvet polislerinin Emniyet Müdürlüğü ' ne dönüşü sırasında Konak Mahallesi Cizre köprüsü mevkiinde eylem hazırlığındaki 2 terörist ile polisler arasında çatışma çıktı .
Çıkan çatışmada Diyar kod adlı Abdullah Hezer ölü ele geçirilirken , bir kişi de sağ yakalandı . Teröristlerle birlikte bir Kalaşnikof marka silah , 1 Uzi marka silah ve çok sayıda el bombası ele geçirildi . Olaydan sonra emniyet birimleri çevre güvenliğini en üst seviyeye çıkarırken , ilçeye giriş çıkışlar kontrollü bir şekilde sağlanıyor . Olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edilirken , çatışmada ölen teröristin cesedi otopsi yapılmak üzere Cizre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı .
Olayla ilgili soruşturma sürüyor .