Güzellik salonu iki kez faciadan döndü

İzmir'in Basın Sitesi semtinde bir güzellik merkezine kimliği belirsiz kişilerce 10 gün arayla iki kez bomba düzeneği yerleştirildi. Polis tarafından

İzmir'in Basın Sitesi semtinde bir güzellik merkezine kimliği belirsiz kişilerce 10 gün arayla iki kez bomba düzeneği yerleştirildi. Polis tarafından patlamalar son anda önlenerek muhtemel bir facianın önüne geçildi.

Basın Sitesi semtinde güzellik salonu işleten N.V, 2 hafta önce polisi arayarak, işyerinde şüpheli bir paketin bulunduğu ihbarında bulundu. İşyerine gelen bomba uzmanı polisler, paketin içinde patlayıcı düzeneği bulunduğunu tespit etti. Bombalı düzenek polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

Geçen hafta işyerinde yine şüpheli paket bulan N.V, durumu polise haber verdi. Uzman polisler bir kez daha bombalı düzeneği etkisiz hale getirdi. N.V'nin polise verdiği ifadede, yaklaşık 3 hafta önce işyerine gelen 2 kişiyle kavga ettiklerini, patlayıcıların bu kişiler tarafından bırakılmış olabileceğini, başka kişilerle husumetinin bulunmadığını söylediği öğrenildi.

Polis, patlayıcı düzenekli paketleri bırakan kişileri belirlemeye çalışıyor.