Siirt Valisi Çolak: Kamu hizmetlerinde vatandaşın memnuniyeti esastır

Siirt Valisi Musa Çolak kurumları denetlemeye devam ediyor. Çolak, sağlık müdürlüğünde incelemeler yaptıktan sonra sırasıyla diyaliz merkezi, kadın do

Siirt Valisi Musa Çolak kurumları denetlemeye devam ediyor. Çolak, sağlık müdürlüğünde incelemeler yaptıktan sonra sırasıyla diyaliz merkezi, kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi, ağız ve diş sağlığı merkezi ile devlet hastanesi ek binasında denetlemelerde bulundu, hastaların sıkıntılarını dinledi. Büroları gezen Vali Çolak, eksik bulduğu hususların giderilmesi için talimatlar verdi.

Yetersiz bulduğu temizlik konusunda yetkilileri uyaran Çolak, hijyen ve temizlik kurallarına eksiksiz riayet edilmesini istedi. Satın alarak yürütülen hizmetlerin titizlikle takip edilmesini talep eden Vali Çolak, "Her alanda olduğu gibi sağlık hizmetlerinin de kalitesini yükseltmemiz lazım. Temizlik ve hijyen konusunda bazı aksaklıklar tespit ettim. Amacımız hizmet kalitesini artırmak, verimliliği en üst düzeye çıkararak, vatandaşlarımızın beklentilerini en kısa sürede yerine getirmektir. Hasta memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Onun için kurumlarımızdan vatandaş odaklı çalışmalarını istiyorum." dedi.

Kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinde oluşan hasta yığılmalarına tedbir alınmasını isteyen Vali Çolak, daha sonra vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Vatandaşların bahçede oturacak bank istemesi üzerine Çolak, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür'e talimat vererek, bahçede oturma bankların kurulmasını istedi. Ağız ve diş sağlığı merkezindeki polikliniklerin donanımını yeterli bulan Musa Çolak, devlet hastanesinde yatan hastalarla da görüştü.