Siirt FEM Dersanesi Müdürü Şahin: Başarıda özel eğitim kurumlarının payı gözardı edilmemeli

Siirt FEM Dersanesi Müdürü Oğuzhan Şahin, 2010 LYS sonuçlarını değerlendirdi. Kentin makus talihin kırılması adına bir sevindirici sonuç alındığını be

Siirt FEM Dersanesi Müdürü Oğuzhan Şahin, 2010 LYS sonuçlarını değerlendirdi. Kentin makus talihin kırılması adına bir sevindirici sonuç alındığını belirten Şahin, "Bu başarıda 1990'lı yıllardan beri Siirt'te faaliyette olan özel öğretim kurumlarının katkısı da göz ardı edilmemelidir." dedi.

2010SBS'de Siirt'ten 500 tam puan alarak 2 öğrencinin Türkiye birinciliğini paylaşmasının başarının tesadüfi olmadığını ortaya koyduğunu anlatan Şahin, "Bu başarıda milli eğitim, öğretmen ve öğrencilerin katkısı büyüktür. Ama bunun yanısıra 1990'lı yıllardan beri Siirt'te faaliyette olan özel öğretim kurumlarının katkısı da göz ardı edilmemelidir. Dershanelere gelen öğrencilerin danışman takip sistemi ile ders ders dokümanlarının takip edilmesi, deneme sınavlardaki eksiklere göre takviye derslerin ayarlanması, okuma programlarının yapılması, Milli Eğitim öğretmen ve idarecilerle olan diyaloğ, ve dershane, veli ,öğrenci üçlüsünün koordineli çalışması bu başarıda önemli etkenlerdir." diye konuştu.