Kuşadası Polisi Vatandaşla Elele

Polis-vatandaş işbirliğini güçlendirerek önleyici hizmetleri toplum geneline yaymak ve suçu oluşmadan önlemek amacıyla kurulan Toplum Destekli Polislik Büro Amirlikleri, halkı bilinçlendirmek için var gücüyle çalışıyor

Polis-vatandaş işbirliğini güçlendirerek önleyici hizmetleri toplum geneline yaymak ve suçu oluşmadan önlemek amacıyla kurulan Toplum Destekli Polislik Büro Amirlikleri, halkı bilinçlendirmek için var gücüyle çalışıyor. Bu doğrultuda hizmet veren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği de aynı amaca yönelik olarak Kuşadası'nın dünyaca ünlü turistik çarşılarında broşür dağıttı.
Esnaflara ve vatandaşlara yaklaşık 10 bin broşür dağıtıldığını açıklayan Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin etkin çalışlara imza attığını belirterek, "Önleyici hizmetler bizim açımızdan büyük önem taşıyor. Bu yüzden halkımızı bilinçlendirmek için broşür dağıttık. Güler yüzlü çalışmalarımıza çok olumlu tepkiler alıyoruz. Kuşadası halkıyla birlikte çok başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.