Fatsa'da Denizci Eğitimciliği Semineri Sona Erdi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından 5-16 Temmuz 2010 tarihleri arasında Fatsa Atatürk Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nde düzenlenen 'Denizci Eğitimciliği' semineri, sertifika töreniyle sona erdi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından 5-16 Temmuz 2010 tarihleri arasında Fatsa Atatürk Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi'nde düzenlenen 'Denizci Eğitimciliği' semineri, sertifika töreniyle sona erdi.
Seminerin kapanışında ev sahibi olarak ilk konuşmayı yapan Fatsa Atatürk Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Abdullah Özkan, "Seminer süresince Denizcilik Meslek Liseleri'nde görev yapan öğretmenlerimiz Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu program çerçevesinde 12 gün boyunca alanında uzman öğretim görevlileri tarafından yetiştirilmiştir. Seminerde öğretmenlerimiz okullarda yapmış olduğu uygulamaları, bilgi ve tecrübeleri paylaşma imkanı bulmuş, karşılaşılan güçlüklerin çözümüne
yönelik olarak ortak tavırlar belirlemişlerdir. Seminer süresince ders saatleri dışında ülkemizin farklı illerinden gelen öğretmenlerimiz düzenlenen gezi ve programlarla yöremizin tarihi ve coğrafi güzelliklerini tanıma fırsatı da bulmuştur. Bu seminerin ilçemiz için iyi bir başlangıç olduğu düşüncesiyle bundan sonraki çalışmalara örnek teşkil edeceğini belirtmek istiyorum" dedi.
Daha sonra seminere katılan en yaşlı ve en genç iki kursiyer seminerle ilgili düşüncelerini dile getirdiler. Törenin sonunda kursiyerlere belgeleri verildi.
(MY-DY-Y)