Beşiktaş, Vikingur maçının ardından hazırlıklarına ara vermedi

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında dün Vikingur'u 3 - 0'la geçen Beşiktaş, bu mücadelenin 22 Temmuz'daki rövanş karşılaşmasının hazırlıklar

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında dün Vikingur'u 3 - 0'la geçen Beşiktaş, bu mücadelenin 22 Temmuz'daki rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmana izinli olan Holosko ve Tello ile tedavilerine devam edilen Rüştü Reçber, Rıdvan Şimşek ve Yusuf Şimşek katılmadı.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşuları ile başladı. Dünkü maçta ilk 11'de forma giyen oyuncular, bir süre daha çalıştıktan sonra idmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise tempolu koşular, istasyon çalışmaları ve pas çalışmaları yaptı. Yarım sahada yapılan kanatlardan pas, şut ve taktik çalışmalarla idman sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın (17 Temmuz) saat 10.00'da A2 Takımı ile yapacağı idman maçıyla sürdürecek. Bu arada İstanbul Şampiyonu olan Beşiktaş Mini Minik Futbol Takımı, bugünkü antrenmanı izledi. İdmanın sonrasında minik sporcular, Bernd Schuster ve oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.