Belediye personeli sağlık taramasından geçiriliyor

Adıyaman Belediyesi personeli, kurumun anlaşmalı doktoru tarafından sağlık taramasından geçiriliyor.

Belediye kliniğinde kurum doktoru Şerif Ayaz t

Adıyaman Belediyesi personeli, kurumun anlaşmalı doktoru tarafından sağlık taramasından geçiriliyor.

Belediye kliniğinde kurum doktoru Şerif Ayaz tarafından gerçekleşen sağlık taramasında personele İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İlhan Dursun eşlik etti. Her yıl mutat olarak yapılan sağlık taraması kapsamında bu yıl da personelin tümü muayene edilerek, sağlıklı bir yaşam için gerekli ön tedbirler alınıyor.

Sağlık taramasından geçen personel; memnuniyetlerini dile getirirlerken, ayrıca hiçbir arkadaşlarının sağlık sorunuyla karşılaşmamalarını temenni ederek, duyarlılığından dolayı Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a ve kurum doktoru Şerif Ayaz'a teşekkür etti.

Belediye çalışanlarının tümünün sağlık kontrolünden geçirileceğini belirten belediye işyeri doktoru Şerif Ayaz, "Özellikle insanların bu mevsimlerde iklim değişikliği nedeniyle yaşadığı bazı hastalıkların önüne geçilmesi için sağlık taraması yapıyoruz. Uyguladığımız sağlık taraması ile iş gücünde verimliliğin artırılacağına inanıyoruz. Ayrıca bu vesile ile ilerleyebilecek hastalıkları önceden tespit ederek, ilerlemesini önlemeye çalışıyoruz." dedi.