Yelkenciler Bodrum, Turgutreis ve Didim'de boy gösterecek

Türk yelken dünyasının en heyecanlı ve en çekişmeli yarışlarından biri olan Shop&Miles Sailing Cup'ın ikinci etabı Shop&Miles Turgutreis Cup,

  Türk yelken dünyasının en heyecanlı ve en çekişmeli yarışlarından biri olan Shop& ; Miles Sailing Cup ' ın ikinci etabı Shop& ; Miles Turgutreis Cup , D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim ' in büyük desteğiyle 30 – 31 Temmuz tarihleri arasında , Bodrum , Turgutreis ve Didim ' de gerçekleştirilecek .

30 Temmuz Cuma günü , Shop& ; Miles Turgutreis Cup ' a yeni bir soluk getiren Turgutreis - Didim etabı ile start alacak yarışlar , 31 Temmuz Cumartesi günü Didim-Turgutreis etabı ile devam edecek ve aynı gün Turgutreis ' te gerçekleşecek sosis rota yarışları ile son bulacak .

Cumartesi günü , D Marin Turgutreis ' te , 2010 Armani Yaz Koleksiyonu ' nun sunulacağı defile ile renklenecek bir davet verileceği ve günün sonunda düzenlenecek ödül töreninde Shop& ; Miles Turgutreis Cup ' ın şampiyonu belli olacağı açıklandı .

Bu sene 10 . yılını kutlayan Shop& ; Miles Card ' ın sponsorluğunda gerçekleştirilen Turgutreis Cup süresince bu yıl Ege Denizi büyük bir rekabete ve heyecana da sahne olacak .

Ayrıca , 27 – 29 Ağustos tarihlerinde Shop& ; Miles Göcek gerçekleştirilecek . Tüm etaplarda başarılı olan 3 takım , Shop& ; Miles ve THY ' nın desteği ile 26 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında , St . Tropez ' de gerçekleştirilecek ve dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı " Les Voiles de Saint-Tropez " de Türkiye ' yi temsil etmeye hak kazanacak ve Türk Hava Yolları ' ndan bir adet gidiş-dönüş Avrupa biletine sahip olacak .

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge , " 9 yıldan bu yana büyük özveri ile gerçekleştirdiğimiz Shop& ; Miles Sailing Cup ' ın ikinci etabı olan Shop& ; Miles Turgutreis Cup ' ı D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim ' in büyük desteğiyle gerçekleştireceğimiz için mutlu ve gururluyuz . Shop& ; Miles Sailing Cup ' ta başarılı olan 3 takımımızın St . Tropez ' de bizi temsil edeceği " Les Voiles de Saint-Tropez " yarışlarının heyecanını şimdiden yaşamaya başladık . Yelken sporunun gelişimine destek vermeyi ve bu spora gönül verenleri bilinçlendirmeyi hedeflediğimiz Shop& ; Miles Sailing Cup ' a verdikleri destek için Türk Hava Yollarına , D-Marin Turgutreis ve D-Marin Didim ' e teşekkür ediyoruz . ' ' dedi .

Shop& ; Miles Turgutreis Cup , ORG Sports tarafından , Türkiye Yelken Federasyonu , D-Marin Turgutreis , D-Marin Didim ve Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü ( BAYK ) ev sahipliğinde organize ediliyor .

Shop& ; Miles Turgutreis Cup 2010 / Program

30 Temmuz Cuma : Turgutreis - Didim etabı

D-Marin Didim Fatih Erkoç konseri

31 Temmuz Cumartesi : Didim - Turgutreis etabı

Turgutreis D-Marin önünde şamandıra yarışı

Turgutreis D-Marin ' de ödül töreni