Hak Ve Eşitlik Partisi Sakarya İl Başkanı Yavuz Reis:

Hak ve Eşitli Partisi (HEPAR) Sakarya İl Başkanı Yavuz Reis hafta sonu Arifiye de yaşanan olayları değerlendirdi

Hak Ve Eşitlik Partisi Sakarya İl Başkanı Yavuz Reis:
  Hak ve Eşitli Partisi ( HEPAR ) Sakarya İl Başkanı Yavuz Reis hafta sonu Arifiye de yaşanan olayları değerlendirdi . Reis , " Bize Arifiye ilçe teşkilatında 40 kişi saldırdı . Ama Emniyet sadece 4 kişiyi göz altına aldı " dedi .
Reis , parti binasın da yaptığı açıklamada , " Hafta sonu Arifiye teşkilatına haber vererek parti ile ilgili dosyaları hazırlamalarını o dosyaları gelip alacağımızı söyledim . Arifiye teşkilatına gittiğimiz de dosyaları almak istedik . O arada bizim geleceğimizi duyan tüm partili partisiz gençler lokal binasına geldi . Biz dosyaları istediğimiz anda bizlere 40 kişilik bir grup saldırdı . Bizler de kendimizi korumak için karşılık verdik . Olayların buralara gelmesinin tek sebebi görevden alınan ilçe başkanıdır " dedi .
Saldıranların 40 kişi olduğunu ama sadece 4 kişinin göz altına alındığını ileri süren Reis , " Bizlere 40 kişi saldırıyor . Ama 4 kişi göz altına alınıyor . Orada İl Başkanı darp ediliyor . Arabalarımız parçalanıyor . Ama bize bunları yapanlar serbest kalıyor . Buradan Cumhuriyet Savcılarına sesleniyorum . Bu olay ile ilgili ilçe başkanını göz altına alın ve orada olanları tek tek toplatıp adalete teslim edin . Biz sizlere güvenmeyeceksek kimlere güvenelim " diye konuştu .