Chp Çukurova İlçe Başkanı Barut: 'Toplumla Bütünleşme Yolunda Adımlar Atıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, Anayasa oylamasına ve ardından genel seçime giderken başarıyı en üst noktada elde etmeyi hedeflediklerini bu nedenle toplumla bütünleşme yolunda adımlar attıklarını söyledi

  Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut , Anayasa oylamasına ve ardından genel seçime giderken başarıyı en üst noktada elde etmeyi hedeflediklerini bu nedenle toplumla bütünleşme yolunda adımlar attıklarını söyledi .
Barut , Tunceliler Derneği Başkanı Yılmaz Zeroğlu ' nun , Dernek Sekreteri Hasan Hüseyin Reyhan ve Sayman Mustafa Engin ile birlikte yaptığı ziyaret sırasında , genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu ' nun " İktidar koşusu " diye adlandırdığı süreçte , toplumla bütünleşerek en üst düzeyde başarıyı yakalamak için çalışma yaptıklarını , bunu da öncelikle sivil toplum örgütleriyle dayanışma içine girerek gerçekleştireceklerini belirtti .
Atama ile geldikleri görevlerine seçilmiş olarak devam ettiklerini hatırlatan Barut , " Daha ilk günden hedefimizi belirledik . Hedefsiz siyaset yapılmayacağına inandığımız için , Çukurova ' daki oy oranımızı yüzde 50 ' nin üzerine çıkarmamız gerektiğini belirledik . Bütün çalışmalarımızı bu hedefe ulaşmak , partimizi iktidara taşımak için gerçekleştiriyoruz . Bu anlamda sivil toplum örgütleriyle ilişkinin büyük önemi var . Meslek odalarından hemşeri derneklerine kadar bütün sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkiler kuruyoruz . Tabanı demokrat olan Tunceliler Derneği ' nin de ayrı bir önemi var bizim için " dedi .