Bakan Yıldırım'la Vatandaşın İlginç Diyalogu

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Zonguldak ziyaretinde bir vatandaş ile sohbet etti. Bakan Yıldırım'ın vatandaşla olan diyaloğu, Yıldırım dahil herkesi güldürdü.

  Zonguldak Havaalanı ' na inen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım , Saltukova ve Filyos beldelerindeki yolları inceledi . Filyos Vadisi ' ne yapılacak olan vadi projesi için alanı inceleyen Bakan Yıldırım , yol kenarında Ahmet Çakar ( 72 ) adlı vatandaşla karşılaştı . Geçmişte Almanya ' da yaşadığını anlatan Ahmet Çakar , Bakan Yıldırım ' a vadi projesinin ne zaman yapılacağını sordu . Sohbet sırasında Ahmet Çakar ' ın çakısını gören Bakan Yıldırım , " Polisler bu çakıyı görünce seni almasınlar diye espri yaptı . Çakıyı iki
parmağının arasına koyan Yıldırım , " Yasaya uygun mu , bakmak lazım " diye konuştu . Bunun üzerine Ahmet Çakar da çakının Alman Ordusu ' na ait olduğunu söyledi .

" BAŞBAKAN GÖRMESİN "
Çakıyı Ahmet Çakar ' ın cebine koyan Bakan Binali Yıldırım , bu sefer de Ahmet Çakar ' ın gömleğinin cebindeki sigara paketini gördü . Sigara paketini eline alan Bakan Yıldırım , " Başbakanımız bu sigarayı görmesin . Çünkü o sigarayı yasakladı . Başbakanımıza ileteceğimiz mesajın var mı " dedi . Filyos Vadi Projesi ' nin de bir an önce bitmesini isteyen Ahmet Çakar ' a Bakan Yıldırım , " Az kaldı bitecek . Bitmesini neden bu kadar çok istiyorsun? Buraya liman yapılırsa senin evin de yıkılacak " dedi . Evinin eski olduğunu
dile getiren Çakar ise , " Ben de zaten yıkılmasını istiyorum . Evim eskidi . Onun yerine yenisini yapacağım " diye konuştu . Çakar ' ın bu sözleri üzerine Bakan Yıldırım ve beraberindekiler kahkaha attı . Yıldırım da buna cevap olarak , " Şimdi anlaşıldı . Liman bahane , ev şahane " dedi .
Ardından Filyos beldesine gelen Bakan Yıldırım ' a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi . Bir kıraathaneye giren Bakan Yıldırım ' a burada simit , kaşar peyniri ve çay ikram edildi . Filyos Belediyesi ' ne gelen Bakan Binali Yıldırım , burada vatandaşlara hitap etti .