Acıbadem Adana Hastanesi Ve Çağ Üniversitesi'nden Eğitim İşbirliği

Acıbadem Adana Hastanesi ve Çağ Üniversitesi arasında eğitim amaçlı işbirliği protokolü imzalandı.

Acıbadem Adana Hastanesi Ve Çağ Üniversitesi'nden Eğitim İşbirliği
  Hastane Konferans Salonu ' nda düzenlenen imza töreninde , protokole Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü Hüseyin Çelik ve Çağ Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . H . Çetin Bedestenci imza attı . Protokolle , Acıbadem Adana Hastanesi çalışanlarının mesleki kariyerlerindeki yetkinliklerinin artırılması amaçlanıyor .
İmza töreninde konuşan Hastane Direktörü Hüseyin Çelik , sağlık işletmeleri yönetiminde çağdaş yaklaşımların önemine dikkat çekerek çalışanların her alandaki yetkinliklerinin artırılması için eğitim çalışmalarına yaz ayında da ara vermeden devam edeceklerini söyledi . Çelik , Çağ Üniversitesi ile imzalanan protokolle , üniversitenin her biri alanında uzman ekibiyle Acıbadem çalışanlarına pazarlama stratejilerinden sağlık hizmetlerinde iletişime kadar birçok alanda eğitim verileceğini bildirdi .
Rektör Prof . Dr . H . Çetin Bedestenci ise özel hastanelerin Adana ' da kurulmasıyla artık Adanalının başka şehirler gitme ihtiyacının kalmamasının sevindirici olduğunu söyledi . Özellikle sağlık sektöründe çalışanların hasta iletişimi ve halkla ilişkiler konusunda yeterliliklerinin son derece önemli olduğunu berten Prof . Dr . Bedestenci , Acıbadem Adana Hastanesi çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitimin başka sağlık kuruluşlarına da örnek olması temennisinde bulundu .
Çağ Üniversitesi ' nin her biri alanında deneyimli ekibi tarafından Acıbadem Adana Hastanesi çalışanlarına özel düzenlenecek eğitimler 17 Temmuz ' da başlayıp 21 Ağustos ' ta sona erecek .