Zabıta Amirinden Personeline Sarımsaklı Tatili

115 bin kişilik nüfusa sahip Manisa'nın Turgutlu ilçesinin belediye zabıta personeli kış aylarında yaptığı çalışmalar sonrasında yorgun düşünce, soluğu Küçükköy'ün Sarımsaklı mevkiinin dünyaca ünlü plajlarında aldı

Zabıta Amirinden Personeline Sarımsaklı Tatili
  115 bin kişilik nüfusa sahip Manisa ' nın Turgutlu ilçesinin belediye zabıta personeli kış aylarında yaptığı çalışmalar sonrasında yorgun düşünce , soluğu Küçükköy ' ün Sarımsaklı mevkiinin dünyaca ünlü plajlarında aldı .
Zabıta Müdürü Feray Kahyaoğlu başkanlığında 25 personeli ile beldeye gelen zabıtalar , yörede yaptıkları iki günlük tatilde Şeytan Sofrası ' ndaki gün batımına ve Sarımsaklı ' nın masmavi denizi ile kumsalına hayran kaldılar . Çam ve deniz kokusunun adeta ciğerlerinde depoladıklarını belirten Turgutlu Zabıta personeli , iki günlük dinlenme ile yoğun iş temposundan bir nebze olsun sıyrıldıklarını ve kendilerine geldiklerini belirterek , geziyi düzenleyen Zabıta Amiri Feray Kahyaoğlu ' na teşekkür ettiler .
Turgutlu Zabıta Müdürü Feray Kahyaoğu ' da , " Personelimizin daha iyi hizmet vermesi için tatile ihtiyaçları vardı . Bu tatili çoktan hak etmişlerdi . Çam ve iyot kokusu ile tatili Sarımsaklı farkıyla yaptık . Şimdi onlardan tatil dönüşünde daha başarılı hizmetler bekliyorum "
diye konuştu .