Uludağ'da Yaz Tatili Fırsatı

Uludağ'ın Çobankaya mevkiinde hizmet veren Kızılay Aile ve Dinlenme Kampı, temmuz ayından itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Kızılay Bursa Şubesi'nin 1987'de hizmete giren Çobankaya Sağlık ve Dinlenme Tesisi 20 çadırla başlattığı kamp faaliyetlerine 45 bungalov ile Uludağ'ın doğal dengesini bozmadan, çevre koruma bilinciyle devam ediyor. 01 Temmuz - 09 Ağustos tarihleri arasında 7'şer günlük 5 devrede düzenlenecek olan kampta bu yıl ramazan ayı için 10 - 30 Ağustos arasında 10'ar günlük iki özel devre düzenlenecek. Kızılay Bursa Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, kampın her devresinin tam kapasite doluluk oranıyla hizmet verdiğini bildirdi. Dokunmazer, "Kampa katılan misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz, misafirlerimize Uludağ'ı tanıtmak için her devrede rehberler eşliğinde Softaboğan Deresine, Aras Şelalesi ve Göller Bölgesine gezi programları yapılıyor" dedi.
Kampta tüm organizasyon profesyonel bir ekip olan idari, destek ve hizmetli kadrosu tarafından gerçekleştirilecek. Kampta, meydana gelebilecek sağlık problemleriyle ilgilenmek üzere gönüllü hemşireler görev yapacak. 24 saat sağlık hizmeti, sıcak su, çocuk parkı, basketbol, voleybol sahaları, masa tenisi gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra gazino, çocuk çadırı, hayvanat bahçesi gibi tesisler de bulunduğu kampta gündüz çeşitli parkurlarda doğa yürüyüşleri, akşam kamp ateşi etrafında canlı müzik eşliğinde eğlenceler ve çeşitli animasyonlar yer alacak.