Niğde Garnizon Komutanı Albay Karagöz: Atalarımız, gittikleri her yere huzur götürmüş

Niğde Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Muzaffer Karagöz, Türklerin, 7 kıtaya hükmetmiş bir milletin evlatları olduğunu belirterek, "Bizim atalarımız gi

  Niğde Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Muzaffer Karagöz , Türklerin , 7 kıtaya hükmetmiş bir milletin evlatları olduğunu belirterek , " Bizim atalarımız gittikleri hiç bir yerde zulüm yapmamış , tam tersine gittikleri her yere , adalet , huzur ve emniyet götürmüştür . " dedi .

Niğde Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan " Azerbaycan ' da Ermeni Mezalimi " konulu fotoğraf sergisi Bor ' da açıldı . Şehit Nuri Pamir Kışlası ' nda görev yapan askeri personelin de ziyaret ettiği sergi hakkında konuşan Garnizon Komutanı Kıdemli İkmal Albay Muzaffer Karagöz , ' ' Gazeteci-Yazar İdris Yavuz ' un anlatımı ile fotoğraflar hakkında bilgi sahibi olduk . Sergi için Niğde Gazeteciler Cemiyeti ' ne teşekkür ederiz . " dedi .

Bazı fotoğrafları ilk defa gördüğünü belirten Albay Karagöz , fotoğraflarda görünenlerin tek kelimeyle " soykırım " olduğunu ifade etti .

Albay Karagöz , " Biz 7 kıtaya hükmetmiş bir milletin evladıyız . Bizim atalarımız gittikleri hiç bir yerde böyle zulüm yapmamış , tam tersine gittikleri her yere , adalet , huzur ve emniyet götürmüş . Tarihi gerçekler böyle olmasına rağmen günümüzde bir avuç lobi üyesi Türkiye ' yi nelerle suçluyor ve bunu tüm dünyaya kabul ettirmeye çalışıyor . Bu sergi ve bu tür faaliyetler , dünyaya asıl soykırımın kimin yaptığını gösteriyor . Bütün dünyanın bu gerçeği görmesi gerekiyor . " ifadelerini kullandı .