Galatasaray'ın eski antrenörü Eser: Rijkaard sezonu bitiremez

Galatasaray ve Milli Takım'da Fatih Terim'in ekibinde yıllarca çalışan teknik adam Eser Özaltındere, Frank Rijkaard'ın yeni sezonda da sarı-kırmızılı

  Galatasaray ve Milli Takım ' da Fatih Terim ' in ekibinde yıllarca çalışan teknik adam Eser Özaltındere , Frank Rijkaard ' ın yeni sezonda da sarı-kırmızılı takımı başarıya taşıyamayacağını savundu .

Radyospor ' a konuşan Özaltındere , " Rijkaard son derece iyi bir insan olabilir , çok demokrat olabilir , demokratik bir yönetim tarzı izleyebilir . Ancak sadece bunlar başarının anahtarı değil . " ifadelerini kullandı .

" Gelecek sezon Rijkaard için son olabilir . Hatta sezonu bile tamamlayamayabilir " şeklinde konuşan Özaltındere düşüncelerini şöyle dile getirdi :

" Rijkaard Türkiye ' nin koşullarına uygun bir teknik direktör değil . Antrenörlük konsepti , Türk insanının beklediği başarıyı sağlayabilecek ölçülere sahip değil . Ama temennim bu tespitimin yanlış olması yönündedir . Keşke Rijkaard , Galatasaray ' ı başarıya taşıyabilse . Fakat Galatasaray- Rijkaard birlikteliği iç açıcı değil . "