Çöpten topladıkları şampuan ve deterjan kutularına sahte ürün doldurup satacaklardı

Adana'da çöpten toplanan ünlü şampuan ve deterjan markalarına ait kutulara sahte ürünleri doldurup piyasaya sürmeye hazırlanan bir kişi gözaltına alın

  Adana ' da çöpten toplanan ünlü şampuan ve deterjan markalarına ait kutulara sahte ürünleri doldurup piyasaya sürmeye hazırlanan bir kişi gözaltına alındı . Polis , imalathaneye yaptığı baskında 1 , 1 ton sahte şampuan ve deterjan malzemesi ele geçirdi .

Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri , ihbar üzerine merkez Seyhan ilçesi Meydan mahallesi 39012 sokaktaki F . K ' ya ait eve baskın düzenledi . Evin bahçesine kurulan imalathanede , ünlü markalara ait şampuan ile bulaşık deterjanı kutuları ele geçirildi . Polis , bu kutuların çöplerden toplanıp içlerine hazırlanan sahte şampuan ve deterjanların konulduğunu belirledi . Sahte üretim yapılan imalathanede , 1 , 1 ton sahte şampuan ve deterjan malzemesi ile 7 bin 298 boş şampuan kutusu , 2 bin 280 adet deterjan kutusu bulundu .

Yetkililer , vatandaşları şampuan ve deterjan kutularını kullanılmaz hale getirdikten sonra çöpe atmaları konusunda uyardı .