Ayto, 2010 Yılının İlk Yarısını Değerlendirdi

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, 2010 yılının ilk 6 aylık süreci değerlendirildi.

Ayto, 2010 Yılının İlk Yarısını Değerlendirdi
  Toplantıya AYTO Meclis Başkanı Mustafa Parmaksız , AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ile AYTO meclis ve yönetim kurulu üyeleri katıldı .
AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu , gerçekleştirdiği sunumla AYTO ' nun 2010 yılının ilk 6 aylık dönemindeki çalışmalarını değerlendirdi . AYTO yönetimi olarak öncelikle AYTO üyelerini sorunları ve daha sonra da Aydın ' ın sorunlarına çözüm bulmak için mücadele verdiklerini belirten Dokuzlu , " Aydın ürünlerinin dışa tanıtımı en önemli meselemizdir . Özel bir havayolu şirketi vasıtasıyla , 36 bin yolcuya Aydın inciri ikram ederek Aydın incirini tanıttık . Aynı şekilde Aydın ' a gelen spor kulüplerine de 19 bin paket incir dağıttık . Toplamda Aydın içi ve dışında 55 bin paket incir dağıttık . Göreve geldiğimiz günden beri , Ziraat Bankası ile yaptığımız protokol ile üyelerimiz 4 milyon TL kredi kullandı . 2010 yılı ilk 6 ayında 12 yurtiçi , 7 yurtdışı fuarına üyelerimiz katıldık . Aydın tüccarını kriz ortamından uzaklaştırmak ve en az şekilde etkilenmesi için , 3 banka ile pos cihazları komisyon oranları indirimi konusunda protokol yaptık " dedi .
13-15 Mayıs ' ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile " Hükümetler Arası İşbirliği " toplantısına katılmak için Yunanistan ' ın başkenti Atina ' ya gittiklerini anımsatan Dokuzlu , " Yunanistan ' ın içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamında Yunanlılara destek verdik . Yunanlılar kriz konusunda ne yapacaklarını bilmiyorlardı , tecrübelerimizden yararlanarak onları eğittik , akıl ve ders verdik " diye konuştu .