Aslan Max'la Puanları Topladı, Ceza'yla Buluşma Şansını Yakaladı

Algida Max'ın www

  Algida Max ' ın www . aslanmax . com ' da çocuklar için düzenlediği " Kazandıran Kodlar " kampanyasında en yüksek puanı toplayarak büyük ödülü kazanan Evren Kasap , ünlü rap şarkıcısı Ceza ile beraber stüdyoya girdi ve hayallerindeki günü yaşadı .
Çocukların favori dondurma markası Algida Max ' ın " Kazandıran Kodlar " kampanyası kapsamında Karbeyaz , Şokomax , Tozpembe , Fıstırix , Twister ve Gökkuşağı dondurmalarından çıkan şifrelerle www . aslanmax . com sitesi üzerinde en yüksek puanı toplayan 8 yaşındaki Evren Kasap , ünlü sanatçı Ceza ile bir araya gelme şansı yakaladı .
Büyük ödülü kendisinin kazandığını öğrenince çok sevinen ve buluşma için annesiyle birlikte Eskişehir ' den gelen minik Evren , 29 Haziran Salı günü havaalanından Aslan Max tarafından alındı . En sevdiği kahramanlardan biri olan Aslan Max ' ı karşısında görünce oldukça sevinen minik Evren ' in heyecanı , Aslan Max ' ın bir kutu dolusu dondurma ikram etmesiyle daha da arttı . Havaalanından Aslan Max ' la beraber Ceza ' nın Beşiktaş ' taki stüdyosuna giden minik Evren , Ceza ile karşılaşınca heyecanını saklayamadı . Ceza ' ya
en sevdiği yemekten , neden adının Ceza olduğuna kadar birçok soru yönelten Evren , stüdyoda oldukça eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu . Evren , sonrasında Ceza ' ya en sevdiği şarkı olan " Yerli Plaka " yı söyledi . Evren ' e şarkının bazı bölümlerinde eşlik eden Ceza " Evren ' den yaşça büyük çocuklar bile bu kadar doğru söyleyemiyor , Evren şarkıyı yaşına göre oldukça güzel söyledi " dedi .
Evren ' in stüdyodan ayrılırken , hediye ettiği dondurmalar için Aslan Max ' a sarılarak teşekkür etmesi üzerine , Ceza da " Aslan Max ' a bizi buluşturduğu için de teşekkür ederiz " dedi .