Ak Parti İl Başkanı Günnar Beşikdüzü Danışma Meclisi'ne Katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Beşikdüzü İlçe Teşkilatı Danışma Meclis Toplantısı'na katılan İl Başkanı Dr

Ak Parti İl Başkanı Günnar Beşikdüzü Danışma Meclisi'ne Katıldı
  Adalet ve Kalkınma Partisi Beşikdüzü İlçe Teşkilatı Danışma Meclis Toplantısı ' na katılan İl Başkanı Dr . Adnan Günnar , yapmış oldukları çalışmaların kitaplara doldurulması halinde sadece Trabzon için yapılan yatırımların sayfalara sığmayacağını söyledi .
Adalet ve Kalkınma Partisi Beşikdüzü İlçe Teşkilatı Danışma Meclis toplantısı ilçe binasında çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirildi . Toplantıda açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı aynı zaman da il genel meclisi üyesi olan Harun Demirci " Üstlendiğim onurlu görevi en iyi şekilde yapabilmek için yönetim kurulundakilerle birlikte gece gündüz ilçemizin ve partimizin emrindeyiz . Ak Parti iktidarı ile köy yatırımları doruğa çıktı . Cumhuriyete tarihinde yapılan yatımların fazlasını bugün köylerimizde yapmaktayız . Amacımız ilçemizle ilgili projeleri hayata geçirmektir . Bu yönde de çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz " dedi .
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr . Adnan Günnar ' da konuşmasında AK Parti ' nin yapmış olduğu çalışmaların kitaplara doldurulması halinde sadece Trabzon için yapılan sayfalara sığmayacağını ifade etti . AK Parti Türkiye ' de kalkınma hamlelerini cumhuriyet tarihi boyunca eşi benzeri görülmemiş bir şekilde gerçekleştirdiğini ve gerçekleştirmeye de devam ettiğini vurgulayan Günnar şunları söyledi :
" Bundan sekiz yıl önce Trabzon ' dan Beşikdüzü ' ne bir saatte gidiliyordu . O zamanki yolu hepimiz hatırlıyoruz . Şimdi ise yarım saate buraya gelebiliyoruz . Karayollarında ki bu gelişme az boz bir gelişme değildir . Uçak seferlerindeki artışlar hakeza aynı şekildedir . Trabzon havalimanı Türkiye ' nin en fazla yolcu taşıyan 6 . havalimanı konumundadır . Sağlıkta şimdiye kadar yaşanmamış gelişmeler bu dönemde yaşandı . Uluslararası ilişkilerde öyle bir noktaya geldik ki mazlumlar için meydan okuyabilecek cesareti kendinde toplamış o gücü kendisinde barındıran bir devlet ve onun güçlü bir reisi var . Ekonomideki gelişmeler işin cabası . 2 bin 500 dolarlardan 10 bin dolarlara yükselen gelirlerimiz ortadadır . Bunu nasıl mı anlayacağız? Cebimizde taşıdığımız cep telefonlarından , evimizde var olan TV ve buzdolaplarına kadar . Biz bunları yaşarken yapılanları görmeyen muhalefet de ki arkadaşlarımız siz ne yaptınız demeye utanmıyorlarsa eğer birazcık yüzleri kızarmıyorsa siyasetteki kalpleri mühürlenmiştir . "
Günnar , Beşikdüzü ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler vererek " Beşikdüzü ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz . İlçe başkanımız aynı zamanda il genel meclisi üyesi , kendisi ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak sorunları hep birlikte çözmeye gayret sarf edeceğiz . Belediye AK Parti ' den olmuş ya da olmamış hiç ayırt etmeden Beşikdüzü ' nün hak ettiği yatırımları getireceğiz " dedi .