Turgutluspor'da 8 Futbolcu İle Yollar Ayrıldı Turgutlu

-TURGUTLUSPOR'DA 8 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI TURGUTLU (A.A) - 09.06.2010 - TFF 2. LİG EKİPLERİNDEN TURGUTLUSPOR, 8 FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRDI. K

-TURGUTLUSPOR'DA 8 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

TURGUTLU (A.A) - 09.06.2010 - TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor, 8 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Kulüp başkanı Murat Ayhan yaptığı açıklamada, transfer komitesiyle ve teknik kadroyla yaptıkları görüşmeler sonucunda geçen yıl kadrolarında bulunan 8 futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldıklarını belirterek, 'Bu yıl sadece iç transferde aceleci olacağız. Dış transferde acele etmeyeceğiz. Teknik kadromuzu oluşturduk. Yeni transferlerimizin belirlenmesi çalışmaları sürdürülüyor' diye konuştu.

Teknik direktör Cafer Orbay ise transferlerde sadece kabiliyetli değil aynı zamanda ahlaklı futbolcular tercih edeceklerini ve transferde aceleci olmayacaklarını söyledi.

Orbay, 'Yüreğini ortaya koyacak ve takımın başarısı için varını yoğunu ortaya koyacak futbolcularla yola çıkmak istiyoruz' dedi.

Turgutluspor'da sözleşmeleri biten kaleci Sunay, Evren, Levent, Eray, Müslüm, Mustafa Kocabey ve Ahmet ile yeniden görüşülmemesine karar verildi. Sözleşmesi süren Yavuz Balcı'dan da kulüp bulması istendi.

(ERK-ALK-BAH-SS)

09.06.2010 10:54:28