Galatasaray'da 'şube' dönemi kapanıyor

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyan şirket birleşmesinin ağustos ayında tamamlanacağı müjdesini verdi. Polat, futbol ...

 

Galatasaray Başkanı Adnan Polat , Sarı-Kırmızılı kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyan şirket birleşmesinin ağustos ayında tamamlanacağı müjdesini verdi . Polat , futbol dahil her branş için ' şube ' yapılanmasının kalkacağını , holding sistemine geçileceğini söyledi .

Galatasaray Başkanı Adnan Polat , Sarı-Kırmızılı kulüpte hayati bir önem taşıyan şirket birleşmesinin ağustos ayı içinde tamamlanacağını belirtti . Polat , Galatasaray Dergisi ' nin haziran ayı sayısındaki yazısında , uzun süredir çalışmaları devam eden G . Saray Sportif AŞ ve G . Saray Futbol AŞ şirketlerinin birleştirilmesi operasyonunun bitirilmek üzere olduğunu aktararak , " Ağustos ayı içerisinde tüm prosedürlerin bitirilmesiyle , iki şirketimizin birleşme çalışmaları tamamlanmış olacaktır . Böylece bizi sınırlayan en önemli ekonomik zorluğun üstesinden gelmiş olacağız . " dedi .
Yeni yapılanmayla Galatasa-ray ' ın , modern bir holdingin kurumsal yapılanmasına geçeceğini dile getiren Polat , şöyle devam etti : " Futbol dahil tüm birimlerimizde , günümüzün gerektirdiği profesyonel bakış açısı , organizasyonel olarak da desteklenmiş olacaktır . Bu yıl tarihinde ilk kez 300 milyon TL ' yi aşan gelire ulaşacak olan kulübümüzün , başka türlü yönetilmesi de mümkün değildir . Örnek olarak , bu organizasyonda artık profesyonel futbol dahil , tüm branşlarda şube yapılanması olmayacaktır . "
Polat , profesyonel futbol şubesinde yeni sezon için hazırlanan yol haritasının , fedakar bir şekilde uygulandığını anlatarak , " Gelecek sezon için ; genç ve mücadele gücü yüksekliği birleştirmiş bir Galatasaray takımı meydana getirilmektedir . Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard ve ekibinin futbol felsefesi , ülke gerçekleriyle harmanlanarak birleştirilmektedir . " ifadesini kullandı .
Galatasaray ' da 30 yıldır kullanılan tüzüğün yenilenmesi için başlatılan çalışmalar sonrası , tamamlanamayan Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantısı ' na da değinen Polat , yazısını şöyle tamamladı : " Galatasaray isminin etrafında gürültü koparmaya çalışanlar geleceğimizin önünün nasıl açıldığının farkında olmayanlardır . Bu zihniyetin bundan sonra hızımıza ayak uyduramayacakları aşikardır . Geleceğe daha büyük bir umutla ve güvenle bakıyoruz . "
Aslan , Grella için gün sayıyor
Bir süredir Galatasaray ' ın gündeminde olan Avustralyalı oyuncu Grella ' nın transferinde sona çok yaklaşıldı . Blackburn ' ün yerel gazetelerinden Lancashire Telegraph ' ın haberine göre , Galatasaray ile Blackburn , 2 milyon pound karşılığında anlaşmaya vardı ve buna göre Grella önümüzdeki yıldan itibaren Sarı-Kırmızılı formayı giyecek . Kewell ve Neill ile birlikte Avustralya ' nın Dünya Kupası kampında bulunan Grella ' nın turnuvadan sonra Sarı-Kırmızılı takımla sözleşme imzalaması bekleniyor .
Üstünel , Ada ' ya çıkarma yapacak
Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel , Chelsea ' nin 20 yaşındaki yıldızı Stoch ' un işini bitirmek için bu hafta içinde İngiltere ' ye gidecek . Teknik Direktör Frank Rijkaard ' ın da takımda görmek istediği Slovak oyuncu için Üstünel ' in Chelsea ' li yöneticilerle bir görüşme yapacağı öğrenildi . Stoch ' un bonservis ücretini yüksek bulan Haldun Üstünel ' in İngiliz kulübüyle yapacağı pazarlıklarla bu rakamı aşağıya çekmeye çalışacağı ifade edildi .

Zaman