Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile İstanbul'daki Tarabya Köşkü'nde bir görüşme yapacak. (14.00)

<

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile İstanbul'daki Tarabya Köşkü'nde bir görüşme yapacak. (14.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Atatürk Kongre ve kültür Merkezi'nde toplu açılış ve TOKİ anahtar teslim törenine katılacak. Erdoğan, ayrıca, Gemlik ilçesinde Uludağ Üniversitesi Ali Durmaz Makine Mühendisliği Fakültesi binası ile Borusan tesislerinin açılışını yapacak (12.00 / 14.00 / 17.00)

İslam Konferansı Teşkilatı, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere yaptığı saldırının ardından bölgede meydana gelen gelişmeleri ele almak üzere toplanacak. Toplantıda Türkiye'yi, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu temsil edecek.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Parlamento Başkanları onuruna, Antalya'da verilecek resepsiyona katılacak. (19.30)

Devlet Bakanı Mehmet Aydın İzmir'de partisinin il divan toplantısına katılacak. (13.00)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Sanayici ve İş adamları Derneği'nin ödül törenine katılacak. (19.30)

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Sakarya'da yapılacak olan 3. Esentepe Yayla Şenliği'ne iştirak edecek. (13.00)

Türkçe Olimpiyatları çerçevesinde Gaziantep'te bir program gerçekleştirilecek. Etkinliğe Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılması bekleniyor (19.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trakya gezisine Çanakkale ile devam edecek. (11.00-18.00)

DSP'nin 8. Olağan Kurultayı, Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. (10.00)

Ankara Sıhhiye Meydanı'nda İsrail'i protesto mitingi düzenlenecek. (16.00)