Muradiye Müftüsü Yıldırım'a Veda Yemeği

Van'ın Muradiye İlçe Müftüsü Ramazan Yıldırım'a tayini nedeniyle bir veda yemeği verildi.

Muradiye Müftüsü Yıldırım'a Veda Yemeği
  İlçe Müftülüğü konferans salonunda verilen veda yemeğine , Ak Parti Van Milletvekili İkram Dinçer , İl Müftüsü Nimetullah Arvas , İlçe Kaymakamı Metin Esen , Cumhuriyet Başsavcısı Metin Bilgili , Savcı Mustafa Yeşil , İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Büyükatak , İlçe Milli Eğitim Müdürü M . Cüneyt Arvas , müftü yardımcıları , ilçe müftüleri , bazı kamu kurum amirleri ve müftülük personelleri katıldı .
Yaklaşık iki yıldır ilçede görev yapan ve Almanya ' nın Bremen Eyaleti ' ne tayin olan Ramazan Yıldırım , Muradiye ' de yaşadığı güzellikleri unutamayacağını belirtti . Tayini nedeniyle helallik istediği sırada hıçkırıklara boğulan Yıldırım , salondakilere de duygulu anlar yaşattı .
Program sonunda Müftü Ramazan Yıldırım ' a yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı takdir belgesi veren İlçe Kaymakamı Metin Esen , " Müftümüze yeni görev yerinde de başarılarının devamını diliyorum . Görev her yerde kutsaldır . Vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde olmanın bilincini yaşamak önemli bir kavramdır " dedi .
İl Müftüsü Nimetullah Arvas ise teşekkür belgesini Müftü Yıldırım ' a verirken , yeni görevin hayırlı uğurlu olmasını diledi . Veda yemeğine katılanlarla ayrı ayrı kucaklaşan Yıldırım , müftülük binası önünde hatıra fotoğraf çektikten sonra ilçeden ayrıldı .