Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finali nefes kesti

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi dün yayınlandığı 93 bölümle birlikte bu sezona veda etti. Kurtlar Vadisi Pusu'nun birdahaki sezoununda İskender ve Ebru olmayacak.

Kurtlar Vadisi sezon finaliyle nefesleri kesti. Polat Alemdar’ın büyük hasmı İskender, kızı ve eşini kaçırıp Alemdar’a bir oyun oynamak istedi. Hesap etmediği bir şey oldu, Polat eşinden özür dileyerek İskender’i öldürmeye karar verdi. Polat’ın İskender’i asmasına izin vermeyen Abdülhey, çocuğu ve Ebru’yu kurtarmayı önerdi.

Çocuğunu ve Ebru’yu kurtarmak için ortalığı ayağa kaldıran Polat, en sonunda buldum dediği anda arabaya konulan bombanın patlamasıyla eşini de çocuğunu da kaybetti. İskender, üzüntüden dizlerinin üzerine çöken Polat’ı da vuracakken Memati ve Abdülhey’in müdahalesiyle durduruldu.

Elif’i ve Ebru’yu kaybeden Polat, İskender’i astı.

Filmin sonunda Ebru ile birlikte Elif’inde öldüğünü düşünenler yanıldı. Feller son bir hamleyle küçük Elif'i otomobilden çıkardı ve kilisede onu Hristiyan yaparak bir rahibeye teslim etti.

GELECEK SEZONDA NELER OLACAK?


Sezon finaliyle yine izleyenlerin aklında birçok soru işreti bırakan Kurtlar Vadisi Pusu gelecek sezonda nasıl devam edecek…

Polat Elif’i ve Ebru’yu kaybetmenin acısıyla ne yapacak?

Feller yeni sezonda Polat’a nasıl oyunlar hazırlayacak?

Elif’te babası gibi yetiştirilip onun kırallığını yıkmaya mı gelecek?

İŞTE KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN (SEZON FİNALİ) VE BÜTÜN BÖLÜMLERİ