Aşk-ı Memnu'nun veda bölümünden basına yansıyanlar

Aşk-ı Memnu'nun final bölümü yayınlandı. Aşk-ı Memnu'nun final bölümünde neler yaşandı? Bihter nasıl intihar etti? Beşir kimin yanında öldü? İşte Aşk-ı Memnu'nun veda bölümü videoları ve fotoğraf galerisi...

Aşk-ı Memnu'nun veda bölümünden basına yansıyanlar
Kanak D’nin en çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu yayınlanmaya başladığı andan itibaren izleyicinin ilgi odağı olmayı başardı.

İşte Fenomen dizi Aşk-ı Memnu’nun final bölümü özeti

Behlül ve Nihal’in evlilik hazırlığı Bihter’i çileden çıkardı. Bihter, Behlül’e birlikte yurt dışına kaçmayı teklif etti. Bihter’in teklifini reddeden Behlül, bu buluşmalarının vedalaşma olmasını istedi.

Ziyagil Köşkü’nden kovulan Matmazel, Behlül’ün de arabasını görünce Koru yolundan köşke gelmeye karar verdi. Matmazel, yolda Bihter ve Behlül’ün tartıştığını gördü.

Behlül’le Bihter’in Koru’dan ayrılmasından sonra onların bulunduğu yere giden Matmazel, yırtılmış uçak biletlerini görünce şok oldu ve yasak aşkın varlığına dair kuşkuları arttı.

Nihal’in doğum gününde kendisine hediye ettiği teknede bekârlığa veda partisi düzenleyen Behlül, ertesi gün düğünün yapılacağı yere geldi.

Bihter’in yasak aşkı Adnan’a anlatacağını bilen Firdevs Hanım mesaj çekerek Behlül’ü uyardı. Mesajı gören Behlül apar-topar Ziyagil Köşkü’nün yolunu tuttu.

Behlül’e gelen “ Bihter her şeyi Adnan Bey’e itiraf edecek” mesajını gören Bülent, durumu ablası Nihal’e anlattı. Ne olduğunu anlamaya çalışan Nihal de köşke doğru hareket etti.

Matmazel, eski eşinin mezarını ziyaret eden Adnan Bey’in yanına gitti ve bildiği her şeyi ona anlattı ancak gerçekleri bilenin Beşir olduğunu söyledi.

Bunları duyan Adnan Bey de Ziyagil Köşkü’ne geldi. Köşkte Beşir’le konuşan Adnan Bey, Beşir’den her şeyi kendisine anlatmasını istedi. Beşir de Bihter ve Behlül’ü nasıl yakaladığını Adnan Bey’e anlattı.

Beşir’in kendisine anlattıklarını duyunca şok geçiren Adnan, doğru Bihter’in odasına gitti. O sırada odada bulunan yasak aşkın mimarları Bihter ve Behlül için yolun sonu görünmüştü. Adnan bir tekmeyle kapıyı açtı. Bihter, kendisini vurarak intihar etti

Bihter’in kanlar içinde yere yığıldığı sırada Adnan, Behlül’e dönerek “Sen benim oğlumdun bunu bana nasıl yaparsın” diyerek isyan etti.

Bihter’in intiharıyla sarsılan Firdevs Hanım felç geçirdi… Behlül’ün ihanetiyle yıkılan Nihal ise uzunca bir dönem hastanede tedavi gördü.

Yasak aşkın yalnız adamı Behlül ise dizinin en son sahnesinde şaçı- sakalı karışmış bir vaziyette Bihter’in mezarı başına gitti. Burada hıçkırıklar içerisinde ağlayan Behlül, Bihter’e olan aşkını itiraf etti.

Dizinin final sahnesinde ise Adnan Bey, Nihal, Bülent ve Matmazel, Ziyagil Köşkü’den ayrılarak yeni evlerinin yolunu tuttular…