Nihat Kahveci, Quaresma'nın transferi nedeniyle yönetime teşekkür etti

Beşiktaş Kaptanı Nihat Kahveci, A Milli Takım'ın ABD kampına katıldığı için geç dahil olduğu Beşiktaş'ta herkesin çok mutlu olduğunu söyledi. Takımda

  Beşiktaş Kaptanı Nihat Kahveci , A Milli Takım ' ın ABD kampına katıldığı için geç dahil olduğu Beşiktaş ' ta herkesin çok mutlu olduğunu söyledi . Takımda herkesle konuştuğunu ve arkadaşlarının moralinin çok iyi olduğunu belirten Nihat Kahveci , kampın da çok iyi gittiği söyledi .

Siyah - beyazlı takımın kamp yaptığı Avusturya ' da basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nihat Kahveci , A Milli Takım ' ın ABD kampına katıldığı için kampa geç geldiğini belirterek , " Herkesle konuşma imkanım oldu . Herkes mutlu ve istekli . Çalışmaların çok iyi geçtiğini söyleyebilirim . " diye konuştu .

Sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılan eski teknik direktörleri Mustafa Denizli ' ye geçmiş olsun dileklerini ileten Nihat Kahveci , yeni teknik direktörleri Bernhard Schuster ile büyük başarılar yakalayacaklarını söyledi .

Tecrübeli futbolcu , takımın yeni teknik direktörünün futbolcu iken de teknik adamlık döneminde de başarılar elde ettiğini belirterek , ' ' Biz profesyonel oyuncularız ve bulunduğumuz ortama en kısa sürede uyum sağlamak zorundayız . Mustafa Denizli hocamdan sonra göreve gelen Schuster ' in de istediklerini yerine getirmeye çalışacağız . Arkadaşlarımla konuştum hepsi çok memnun . Schuster ' in Türkiye ' ye gelmesi büyük bir olay . Sürekli çalıştırdığı takımlarda kupa kazandı . İnanıyorum ki bizde de çok başarılı olacak . " dedi .

Taraftarın ve camianın kendisinden beklentilerin yüksek olduğunu bildiğini belirten Nihat Kahveci , geçen sezonun ilk yarısında iyi olmadığını ancak ikinci devrede performansını yükselttiğini ifade etti .

QUARESMA ' NIN TRANSFER HABERİ BENİ ÇOK SEVİNDİRDİ

Basın mensuplarının Portekizli Quaresma ve Alman Roberto Hilbert ' in transferleriyle ilgili sorularını da yanıtlayan Nihat Kahveci , sözlerini şöyle sürdürdü :

" Quaresma ' nın transfer haberini duyunca çok sevindim . Ronaldo ' dan önce dünyada Quaresma konuşuluyordu . Başka takımları seçseydi , başka bir Quaresma olabilirdi . Takıma ayrı bir hava kattı . Çok büyük bir transfer . Quaresma nasıl bir futbolcu olduğunu antrenmanlarda hemen gösterdi . Dil konusunda da çok şanslı . Çünkü takımda aynı dili konuşan çok futbolcu var . Ben yeni gelen transferler için uyumun sorun olacağını düşünmüyorum . İkisi de çok yerinde transferler . Yönetim kurulumuza bu transferler için teşekkür ederiz . "

" Forma aslanın ağzında değil , artık midesinde . Çünkü her mevkide 3-4 futbolcu var " ifadelerini kullanan Kahveci , her teknik direktörün oyun felsefesinin farklı olduğunu , insanların büyük takımlardan bol gollü maçlar beklediğini , ancak bunun defansı unutacakları anlamına gelmediğini sözlerine ekledi .