Kaymakam Dilsiz: SODES projeleri Samsat'ta değişim rüzgarı estirdi

Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz, Sosyal Destek Programı (SODES) projeleri ile ilçede değişim rüzgârı estiğini söyledi.

Dilsiz, yaptığı açıklamada, 20

  Samsat Kaymakamı Ahmet Dilsiz , Sosyal Destek Programı ( SODES ) projeleri ile ilçede değişim rüzgârı estiğini söyledi .

Dilsiz , yaptığı açıklamada , 2008 ve 2009 yılı SODES Programı kapsamında Samsat ilçesinde istihdam , sosyal , kültür , sanat ve spor alanlarında projelerin hayata geçirildiğini belirterek , bu projelerle gözle görülür bir değişim yaşandığını kaydetti .

2010 yılı programına alınmak üzere yine aynı alanlarda 25 projenin hazırlanarak , SODES-BİS aracılığıyla elektronik ortamda başvuruların yapıldığını ve daha sonra Adıyaman Valiliği Proje Merkezine teslim edildiğini ifade eden Dilsiz , şu bilgileri verdi : " SODES , Samsat ' ta değişim rüzgârı estirdi . İlçemiz Köylere Hizmet Götürme Birliği , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile Samsat Belediyesi tarafından projeler üretildi ve ilgili mercilere sunuldu . Projelerimizi hazırlarken aciliyet ve önem sırasını göz önünde bulundurarak , ilçemiz için yararlı olacağını düşündüğümüz konuları tespit ettik . "

Dilsiz , " İlçemizin ekonomik , sportif , sosyal ve kültürel bakımdan ilerlemesine özen gösterdik . Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da en iyi bir şekilde SODES ' ten faydalanacağımıza inanıyorum . İlçemiz ve ülkemize hayırlı uğurlu olması dileklerimle emeği geçen arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum . " ifadelerini kullandı .