Aydın Belediye-iş Sendikası'nda Seçim Hazırlıkları

Aydın'da yaklaşık 2 bin 500 işçiyi ilgilendiren Belediye İş Sendikası'nın temmuz ayında yapılacak olan kongresi için hazırlıklar şimdiden başladı

Aydın Belediye-iş Sendikası'nda Seçim Hazırlıkları
  Aydın ' da yaklaşık 2 bin 500 işçiyi ilgilendiren Belediye İş Sendikası ' nın temmuz ayında yapılacak olan kongresi için hazırlıklar şimdiden başladı . Mevcut Başkan Hidayet Yaman ' a karşı muhalif grup oluşturanlar , yapılacak seçimde Serdal Güleryüz ' ü aday göstereceklerini belirttiler .
Temmuz ayında yapılacak seçimlerde aday olduğunu belirten Aydın Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ' nde görevli Serdal Güleryüz , " Belediye İş Sendikası üyesi delegelerinden oluşan muhalif grup arasında yapılan seçimler sonunda , benim aday olmam önerildi . Muhalif grup olarak yapılan seçimde Hidayet Yaman ' a karşı benim adaylığım kararlaştırıldı . Seçimlerde adayım ve çalışan arkadaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum " dedi .
159 delegenin oy kullanacağı bu seçimlerin Aydın ' daki yaklaşık 60 belediyede çalışan 2 bin 500 ' e yakın işçiyi ilgilendirdiği belirtildi .