Freni Boşalan Otomobil Pazar Yerinde Dehşet Saçtı

Kocaeli'nde freni boşalan otomobil pazara daldı. Bir kişinin yaralandığı kazada, otomobil elektrik direğine çarparak durabildi.

Freni Boşalan Otomobil Pazar Yerinde Dehşet Saçtı
Edinilen bilgiye göre, freni boşalan Fahri K. idaresindeki 34 KEZ 62 plakalı otomobil, Derince Belediyesi'nin karşısında bulunan Cuma Pazarı girişindeki zincirleri aştı. İyice hızlanan otomobil, önce kaldırma, ardından seyyar çay kamyonetine ve son olarak kaldırımda çay tepsisiyle dolaşan Rahmi G.'ye çarpttı. Rahmi G.'yi altına alarak metrelerce sürükleyen otomobil, pazarın girişinde bulunan elektrik direğine çarparak durabildi.
Pazarın köşeşinde Gökhan Pamuk'a ait tezgaha da zarar veren otomobilin altında kalan Rahmi G. ambulans ile Derince Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücü Fanri K. gözaltına alındı.
Vatandaşlar büyük şok yaşarken, kazada tezgahı dağılan Gökhan Pamuk, "Otomobil pazar olduğu için sokağın başına çekilen zinciri aşıp önce kaldırıma çıktı. Daha sonra çay kamyonetine çarpıp çaycıyı altına alarak bizim tezgaha doğru gelmeye başladı. Çok şükür elektrik direğine çarparak durdu. Yoksa hepimiz altında kalırdık. Tezgahımız dağıldı. Cana geleceğine mala gelsin" dedi.